Bridget Jones'un Bebeği

Bir dönemin efsane karakteri Bridget Jones geri döndü, hem de bebeğiyle. Kronik bekar Bridget bu bebeği nasıl mı yaptı? Çok eğlenceli bir hikayesi olduğuna garanti verebilirim ;)


Bridget Jones dendiğinde sizin de aklınıza sonsuz aşkı Mark geliyor mu? Yıllar önceki son filmde neler olmuştu hiçbir şey hatırlamıyorken yine kendimi sinemada buldum. Bridget bu filmde vazgeçemediği aşkı Mark ve Mark'ın çok büyük rakibi olan Jack arasında gidip geliyor. Nasıl mı?

Arkadaşıyla gittiği bir müzik festivalinde henüz ismini bile bilmediği Jack'le birlikte olup ortadan kayboluyor. Bu olaydan birkaç gün sonra ise karısıyla boşanma aşamasında olduğunu öğrendiği Mark'la birlikte oluyor. Eh Bridget bu, korunduğunu sanırken hamile kalan nadir kadınlardan. Baştan beri eğlenceli giden hikaye hastane sahneleriyle tavan yapıyor.

Bridget gereken testi yaptırmaktan korktuğu için iki baba da doğum olana dek kimin gerçek baba olduğunu bilmese de medeni bir şekilde ona destek oluyor. Tabii bir yere kadar. İnsan bu kimi kıskançlık yapar kimi de bozulur gider. Neyse ki Bridget her zaman kendi ayakları üzerinde durabilmiş bir kadın. Taa ki doğum anı gelene dek. İşte o an bütün baba adaylarına ihtiyaç duyar :)

Neredeyse baştan sonra gülerek izlediğim Bridget Jones'un Bebeği'ni mutlaka izleyin. Jack'in kendi bebeğinizin babası olduğu hayalleri kurun mesela ;) Mark benim için fazla soğuk :))
Bridget'e gelirsek yaşlanmış ve yüzündeki botokslar ve adını bilmediğim diğer işlemler film boyunca dikkatimi dağıttı. Yine de Reneé Zellweger bu işi başardı. Çoook eğlenceli bir film seansı için daha ne bekliyorsunuz? Keyifli seyirler :)

10 yorum:

  1. Gülmek önemli :) Biz izleyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle seyredeceğim .-))

    YanıtlaSil
  3. bu filmde de iki erkek karakterin beceriksiz dövüş sahnesi var mı merak ettim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır yok ama sizi gülmekten kırıp geçirecek sahnelere imza atmışlar :)

      Sil
  4. Fragmanını sevmiştim hala gidemedim vizyondan kalkmadan yetişirim inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh umarım ama vizyondan kalksa da mutlaka izle. Çok iyi bir film.

      Sil
  5. Diger bölümleri de severek izlemistim bunu da listeme aldim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.