Cadılar Bayramı Dekorasyon Önerileri

Cadılar Bayramına şurada sayılı gün kalmışken parti yapacaklara birkaç dekorasyon önerisi yapmadan geçemezdim. Elbette ki her birini internetten araştırdım, buldum, buluşturdum ve sizlere sunmaya hazır hale getirdim. Evimizde kolayca yapabileceğimiz, cadılar bayramı için en iyi dekorasyon önerilerine hazır mısınız?
İlk fotoğraftaki objeleri yapmak elbette ki çok kolay. Bir kavanoz, sargı bezi ve kırtasiyelerde ya da tuhafiyelerde kolayca bulabileceğiniz göz aksesuarları ve bir mumla her şey tamam demektir.

Misafirlerinizi bu hayaletlerle karşılamaya ne dersiniz? Daire formlu strafor ve sargı bezi ile kolayca yapabileceğiniz bu hayaletler eminim tüm misafirlerinizi gülümsetecektir. Gözler için dilerseniz siyah karton dilerseniz de siyah keçeli kalem kullanabilirsiniz.

Yiyeceklerin sergilendiği masanızın sanki bir cadıya dönüşüverecekmiş gibi görünmesi ne hoş olurdu değil mi? Bunun için yapmanız gerekenler masanın bacaklarına çorabı geçirmek ve ardından çok çok eski bir çift ayakkabıyı o bacaklara takmak. İşte cadının bacakları tam karşınızda.

İçecek servisinde herkesi gülümsetecek bir detay da bu fotoğrafta. Plastik eldivenlerin içerisine suyu doldurun ve atın buzluğa. Bakalım misafirler bu elin kimin olduğunu bulabilecekler mi?

Kocaman kabakları oymak elbette ki zahmetli bir iş. Mandalinalar ya da portakallar ne güne duruyor? İçerini afiyetle yeyip kabuklarını bu şekilde kullanmak çok akıllıca değil mi? 

Kavanozlar ve renkli kağıtlarla kolayca yapabileceğiniz bir diğer dekorasyon objesi karşınızda. İhtiyaçlarınız; dilediğiniz renk krapon kağıdı, siyah el işi kağıdı, yapıştırıcı ve kavanozlar. Oluşturacağınız birbirinden ilginç surat ifadeleri ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.
  
Siyah çöp torbasıyla evinizin dilediğniiz köşesine asabileceğiniz örümcek ağları yapmak da çok kolay. Yapım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bahçesinde uçuşan hayaletler isteyenler varsa hemen böyle gelsin. Tüm ihtiyacınız fotoğrafta gördükleriniz. Yapı marketlerde kolayca bulabileceğiniz bitki çubukları, daire formunda strafor ve beyaz çarşaf ya da sargı bezi. Bezlerin uçlarını birbirine bağladığınızda da hayaletler bir ayin yapıyormuş gibi görünecekler. Tüyler ürpertici değil mi?

Evin az ışık alan ya da karanlık bölgelerine yerleştirebileceğiniz bir başka dekorasyon objesinde sıra. Tuvalet kağıdı ya da havlu kağıt kartonlarını atmayıp biriktiriyorsunuz ve içlerine neon ışıklı çubuklardan koyuyorsunuz. Kuytu köşelerde saklanan gözlerden artık kaçamazsınız ;)

Hayaletli ev görünümü için kullanılabilecek en iyi obje sargı bezi. Yırtın parçalayın ve o halleriyle tavandan aşağıya sarkmasını sağlayın. Eviniz artık hayaletli, Cadılar Bayramı'nda güzel bir eğlence için hazırsınız. İyi eğlenceler :)

Cadılar Bayramı'nda dekorasyon ve atıştırmalıklar konusunda size ilham verebilecek diğer yazılarım;

14 yorum:

  1. Korkunç değil,çok sevimli bunlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de :) Kimse korkmasın zaten artık eğlence için yapılıyor bunlar.

      Sil
  2. Çok tatlı hepsi. Biz kutlamasak da fikirleri seviyorum:) Birkaçını çocuklarla yapabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle çocuklarla, arkadaşlarla yapılabilecek eğlenceli aktivitelerden :)

      Sil
  3. Çok tatlı biz yapsak ne bayramı derler 😬

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo yapabilirsiniz. Kimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptığı. Öyle düşünmeyin.

      Sil
  4. harika fikirlermiş =) özellikle kavanozlara bayıldım =) teşekkürler =)

    YanıtlaSil
  5. Buzdan eldiven ve çizmeli masa fikrini çok sevdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her biri çok kolay ve çok eğlenceli. Her partide yapılabilirler aslında.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.