Hayalet Avcıları - Ghostbusters

1980ler'de çekilmiş ve adeta bir klasik, bir efsane olmuş film Hayalet Avcıları'nın yeniden çekimi ile 2016 yılında tanıştık sonunda. Uzun süren çekilecek mi çekilmeyecek mi söylentilerinin ardından, bu kez kadın kadrosuyla beğenilerimize sunuldu. 


Erin, Abby, Gillian ve Patty'den oluşan yeni avcı timimiz ilk filmdeki muhteşem kadroyu aratmayacak derecede birbirlerine uyum sağlamışlardı. Abby'i canlandıran Melissa McCarthy'nin komedi filmlerindeki hızlı yükselişini anlatmama gerek olmasa da Hayalet Avcıları'nın bu yeni çekiminde Kate McKinnon kendisini ön plana çok iyi çıkardı.

Her biri birbirinden oldukça çatlak bu avcı takımına elbette bir de sekreter lazımdı. Kevin'ı canlandıran Chris Hemsworth de çatlaklıkta kızlardan az kalmıyor ve hatta belki bir nebze daha üste çıkıyordu. Tempolu ve eğlenceli film Hayalet Avcıları izleyicisini de sık sık eski filme götürüyor ve onu da hatırlamamızı sağlıyordu.

Baştan sona tam bir komedi filmi şeklinde ilerleyen, her karakterin kendisini sonuna dek gösterebildiği ve her birini oyunculuklarıyla başarılı bulduğum bu ekip bence iyi bir yeniden çekim filmi olmuş. İlk filmi bilmeyenlere mutlaka önce ilk film seyrettirilmeli ve ardından bu versiyonuyla da keyife keyif katılmalı diye düşünüyorum.

Hayalet Avcıları 2016'yı izleyecek herkese şimdiden keyifli seyirler dilerim :)

6 yorum:

  1. Piyasada neden biraz burun kıvrıldı bilmiyorum. İlk Ivan Reitman filminin gölgesinde kaldığı söylenebilir, fakat ben de 1984 yapımı orijinalini çok seven ve defalarca seyretmiş biri olarak bu yeniden yapımdan da büyük tad aldım ve sanırım devamının da yenidenyapımı sırada bekliyor, ben de merakla bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de nedenini çok anladığımı söyleyemeyeceğim maalesef. Evet, bir devam filmi geliyor. İlk filmde bu sinyaller fazlasıyla verildi. Sabırsızlıkla bekliyorum o filmi de.

      Sil
  2. İlk film çok güzeldi bunu da seyredeceğim 😊

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.