Modern ve Art Deko Birleşirse

Kapısından bacasına çok beğendiğim bir ev dekorasyonuyla geldim yine karşınıza. Daha ilk adımdan kendini sevdiren bu ev hakkında bakalım sizler ne düşüneceksiniz.


Art Deko ve modern dekorasyon stillerinin bir araya getirilerek kullanıldığı bu ev sade olmasının yanında insana kıpır kıpır bir his veriyor sanki. Tüm siyah, beyaz ve gri renklerin bulunduğu odalarda birkaç renkle içeriye hareket ve sıcaklık katılmış.

Mobilyaların ve tüm dekoratif objelerin de özel olarak seçildiği bu evde hayat çok keyifli geçiyordur eminim.

Gün ışığının birçok yere ulaşabilmesi için cam paneller tercih edilmiş ve sadece gerektiği kadar mobilya kullanılarak gereksiz kalabalıktan uzak kalınmış. 


 

Duvar renkleri, yer döşemeleri, mobilyalarda seçilen doğal dokular ve diğer her çeşit ayrıntısıyla çok beğendiğim bu ev için sizlerin de fikirlerini duymak için sabırsızlanıyorum. Ne dersiniz? Siz olsanız bu evde severek yaşayabilir miydiniz?





10 yorum:

  1. güzel döşenmiş hoş bir ev bende ters dublekse takmış durumdayım şu an evi satıp müstakil alamayacağım için ters dubleks istiyorum müstakil gibi Venüs için bahçe olmuş olur alttaki rahatsız oluyor hayvan evde az koşsa hiç değilse bahçe katında oynar bazen yardıma muhtaç sahiplenene kadar geçici yuva aranan hayvanlar oluyor onlara geçici yuvalık yapabilirim öyle bir evim olunca bu evi görünce o hayalim canlandı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da içimden geçenleri yazmışsın. Ben de benzer düşünceler içindeyim bir süredir. Dilerim gönlümüze göre bahçeli ters dubleksler bizim olur :)

      Sil
  2. Sade görünümü aldatıcı bence, ferahlatan, bir o kadar spor duran bir ev. Sevdim, insanı kasmıyor, boğmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bence de. spor, rahat, içinde yaşanılası evlerden :)

      Sil
  3. Lambalar konuşturmuş resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lambalar bence de çok dikkat çekici. Bir evin en önemli aksesuarlarındanlar bence.

      Sil
  4. Çok zevkli döşenmiş.Ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden :(Profesyonel yardım almam gerekiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında çok anlamaya gerek var mı bilmiyorum. Zevkine göre seçimler yaptığında zaten seni en mutlu edecek ortamı yaratırsın bence ;)

      Sil
  5. Tek kelimeyle bayildimm. Keske bu kadar düzenli kalsa evler...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.