Lucky - Sezgin Kaymaz

Sezgin Kaymaz külliyatına başladım büyük bir hızla ve arkadaşlarımın kitaplarına el koydum diyebilirim :) Sağ olsun onlar da kalsın dediler. Lucky kendime aldığım Sezgin Kaymaz kitaplarından. Hera dolayısıyla Lucky'i çok merak etmiştim. İyi ki de etmişim.

Lucky, bir babanın kızının ısrarına dayanamayıp taa İsviçre'ye gidip aldığı bir köpek. Safkan ve daha yavru olmasına rağmen öyle bir hayatta kalma hikayesi var ki onu çiftlikten alan Tahsin Baydur Lucky'e çok özel amaçlar yükler. Ailelerine katılmasının, sonra bakılamayıp bir başka aileye verilmesinin ve ardından yeniden aile değiştirmesinin hep bir nedeni vardır ona göre. Ve öyledir gerçekten de. Hikaye ilerledikçe, karakterler bir bir tanındıkça muhteşem bir uyum yakalarlar ve sevgili Lucky hayata geliş amacına dair görevlerini bir bir yerine getirir.
Bütün karakterleriyle beni yeniden içine almayı başarabilen bir kitap daha karşınızda. Sanıyorum daha önce de bahsetmiştim, çok karakter barındıran kitaplardan genellikle sıkılırım ama Sezgin Kaymaz kitaplarında bunu yaşamıyorum. Aksine daha çok eğleniyor, her karakterle gülüyor, seviniyor, üzülüyor, ağlıyorum. 
Lucky biterken de bir elimle Hera'yı severken bir yandan ağlıyordum. Çok içime dokundu, çok etkilendim. Dilerim sizler de okur ve bu güzel hikayeye benim gibi ortak olursunuz.
Keyifli okumalar :)

8 yorum:

  1. Kitabın konusunu çok merak ettim. Hera'lı fotoğrafa bayıldımmm.
    Nolur benim için de mıncır güzel minnoşu

    YanıtlaSil
  2. Hera kuzusu da nasıl tutmuş kitabı hemen <3 ben seni yerim vallahi. Söz konusu patili evlatlar olunca içim gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ye ablası :) Onlara içi gitmeyen de sevgi yok demek zaten benim için. Teşekkür ederiz <3

      Sil
  3. Resme bayildim nasil da tutmus kitabi 😍

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.