Gilmore Girls - A Year In The Life

Gilmore Girls'ü duyanlar ve duymayanlar diye ikiye ayrılıyor çevrem. Duyanlar onlara aşık duymayanlar da A Year in the Life sayesinde oldukça meraklı. Sıkça rastgele birkaç bölümünü açıp izlediğim bu muhteşem dizinin, hayranların ısrarları üzerine çekilen 4 yeni bölümünü izledim. Bakalım neler düşünmüşüm?


Bu çok hızlı konuşan, kahve düşkünü ve sağlıksız her şeyi sınırsızca yiyebilen kızları yeniden bizlerle buluşturan A Year in the Life, Gilmore kızlarının bir yılını mevsimlere bölerek anlatmış. Her bölüm aşağı yukarı bir buçuk saat sürüyor. Her biri bir buçuk saatten dört bölüm aslında oldukça uzun olsa da bana yeterli gelmediğini söylemeliyim. Daha çok, daha çok ve daha çok bölüm istiyordum kesinlikle. 

Görmek istediğim o kadar çok karakter, merak ettiğim o kadar çok bilgi vardı ki hiçbiri bana yetmedi. Aslında 2. ve 3. bölümlerden de pek tatmin olduğumu söyleyemeyeceğim. Hatta 4. bölümde sanki süreyi doldurmak için gereksiz sahneler vardı. Yine de bu seride favori bölümlerim sıralaması yapmam istenirse 1-4-2-3 derim.

Dizideki tüm anne-kız ilişkilerini bıraktığım gibi bulmak bir harikaydı. Buna rağmen sabırsızlıkla beklenen karakterlerin, mesela Dean, Sookie gibi, çok az rollerinin olması beni çok üzdü. Sookie'siz bir Lorelai düşünemiyorum desem yeridir. Son bölümdeki sürpriz ise "Ahh bitiyor işte!" duygu durumundan kopmama ve heyecanımın tavan yapmasına neden oldu. Ne olduğunu elbette söylemeyeceğim :))

Tüm serileri sırasıyla izleyin, bakın nasıl da sizi Gilmore dünyasına alacaklar. Dizinin tekrar çekilmesi gündeme gelebilir mi ki acaba? Hemen hayır demeyin. Her zaman bir açık kapı bırakmak iyidir ;)
Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. hemen seyredeceğim çünkü diziye hayrandım zamanında..

    YanıtlaSil
  2. Son 1,5 sezonu izlememiş olsam da merak uyandırdı bu 4 bölüm. Sanırım diziyi bitirmeden bunları izleyebilirim.

    YanıtlaSil
  3. Vakit bulup 2. Sezonu bitirememekten ötürü vicdan azabı duyuyorum. Oysaki çok seviyorum. Lanet işin gözü kör olsun. Dizilere uzun süreli ara vermiş gibi görünüyorum ama en kısa zamanda devam edeceğim. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa Gilmore Girls bırakılır mı hiç? Hemen devam et hemen ;)

      Sil
  4. Ben 1. Bölümü izleyebildim ama eski tadi bulamadim. Bir daha izleyecegim belki tam havaya giremedim 😊. Sookie gelmez artik o film dizi cevirdi söhret oldu 😂😂😂.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski tadı ben de bulamadım ve moralim bozuldu o yüzden. Maalesef beklediğim gibi olmadı ama napalım eldekiyle yetinmek zorundayız bu konuda.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.