Kayıp Balık Dori - Finding Dory

Kayıp Balık Nemo'yu izlemeyen insan evladı artık yoktur sanıyorum. Ehh o filmin unutulmaz karakteri unutkan mı unutkan Doryi, belli ki çok sevilmiş ve kendine ait bir film hakkını böylece elde etmiş. Haydi bu kez Dory ile kaybolalım.

Nemo'nun bulunuşundan sonra Nemo, babası ve Dory evlerine, resife dönmüşler ve hayat eski seyrine dönmüş ilerlemektedir. Ne var ki bir gün Dory birden ailesini hatırlayıverir. Her şey sürekli silinip duran hatıralarında oldukça bulanık olsa da bazı işaretler sonucu tek tük hatırlamaya başlamıştır.

Hatıralarını hatırlamaya başladıkça kaybettiği anne ve babasını çok özlediğini fark eden Dory aklında kalanların ışığında onları bulmaya karar verir. Nemo ve babası, onu bu macera dolu yolculukta elbette yalnız bırakmayacaktır. Yol boyunca hem eski filmden tanıdıklarla hem de yepyeni karakterlerle tanışacak ve oldukça eğleneceksiniz.

Dory'nin anne ve babasını aramak için gittiği yer, onlar açısından izlendiğinde, bakalım sizleri de benim gibi çok etkileyecek mi? Sanıyorum her canlı için özgür olmak en önemli unsur olmalı.

Şimdiden keyifli seyirler dilerim :)

4 yorum:

  1. Çok eğlendiğim bir filmdi. Ahtapot da favorim ;)

    YanıtlaSil
  2. Nemoyu küçükken çok severek izlemiştim. Büyüdüm ama Doryi izlerken de aynı zevki alacağımı umuyorum :)) Teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimalle alacaksın :) En az Nemo kadar eğlenceli. Keyifle izle :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.