Lanet - Sinister

Korku - gerilim filmlerini sevenlerden misiniz? O halde hoş geldiniz. Biraz korkalım diye özenle seçip izlediğimiz film Lanet - Sinister gerçekten de yorumlarında okuduğumuz gibi korkutucu ve etkileyici bir filmdi. Bakalım konusu neymiş?


Ellison Oswalt bir yazardır ve geçmişte kitaplarından biri çok satmış, ülke çapında üne kavuşmuştur. O kitabıyla yakaladığı başarı maalesef diğer kitaplarında devam etmeyince Ellison pes etmeden hikayeler peşinde koşmaya devam etmiştir. Hikayeleri hep kayıplar, ölümler, cinayetler ekseninde seyreden Ellison bu kez de benzer bir hikayeyi araştırmak için ailesiyle olayın yaşandığı yere taşınır.

Bir yandan ailecek eve yerleşmeye çalışırlarken diğer yandan da Ellison hikaye için hazırlıklarına başlar. Bir polis gibi titizlikte çalıştığı bu hikayede hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşacaktır. Boş kutuları ve diğer şeyleri bırakmak için çıkacağı çatı katında onlara ait olmayan bir koli bulur. Kolinin içindeyse bir film makinesi ve ona ait kayıtlar bulunmaktadır.

Gece, herkes yatıp da tüm saatler kendisine kaldığında bu kayıtları izlemeye başlar ve gördükleri karşısında şok geçirir. Bu kayıtlar, farklı farklı yıllara ve ailelere aittir. Her aile farklı yöntemlerle öldürülmüştür ve aileden bir çocuk da kayıptır. Artık Ellison'ın elinde çok sükse yapacak bir hikaye vardır. Bu heyecanla daha derin araştırmaya başlasa da öğrenecekleri onu hiç memnun etmeyecektir.

Korku - gerilim sevenler için iyi bir tercih olabilecek olan Lanet - Sinister, beni ve kardeşimi, bir gece vakti oldukça tedirgin etti. Sanıyorum bu tarzı sevenler için de izlenesi bir tercih olacaktır. Bir gece vakti korkmak isteyenler için şimdiden keyifli ve tedirgin seyirler dilerim :)

4 yorum:

  1. Bir kaç ay önce izlemiştim..Korku ve gerilim türünde iyi film bulmak zor oluyor..Bu film iyilerden ve izlenmeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de öyle :) Biz de internette detaylı bir araştırma yaptıktan sonra bu filme ulaştık. Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
  2. Korku ve gerilim filmlerini seviyorum.

    aslında izlerken hiç korkmuyor ve keyifle izliyorum.

    ama aradan uzunca bir zaman geçip rüyamda herhangi bir gün kabus gördüğümde kabuslarım bile fantastik oluyor :)

    korku filmi izlemenin en kötü yanı bu olsa gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aynı durumdan muzdaribiz sanırım ama ben o rüyalarıma bile bayılıyorum ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.