Muhteşem Kadro, Muhteşem Dizi; Fi, Çi, Pi

Okuyucularım iyi bileceklerdir Fi, Çi, Pi serisini soluksuz okumuş hatta Pi'nin çıkacağı gün için saatleri saymıştım. Azra Hanım'ın Ankara'da Kitap Ağacı ile gerçekleştirdiği buluşmada'da unutulmaz anlar yaşamıştım. Böylesi bilgi ve farkındalık dolu kitap serisinin diziye çevriliyor ve çok büyük bir kitleye hitap edecek oluşu beni çok heyecanlandırdı.

Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven ve Berrak Tüzünataç'ın başrol kadrosunu oluşturduğu Fi, Çi, Pi kitap serisi için bence muhteşem bir kadro oluşturulmuş. Kitaptaki karakterleri düşündükçe ne kadar da iyi seçimler olduğunu düşünüp duruyorum. Elbette ki her mecrada olduğu gibi okuyucuları da iki farklı kutba ayırmış kimimiz seriyi çok beğenmiştik kimimiz ise okuyamadan bırakmıştık ama eminim ki dizi sayesinde herkes hikayeyi farklı bir gözle görebilecek. 

Ben de Fi ve Çi'yi soluksuz okumuş Pi'de ise biraz yavaşlayıp biraz da sıkılmıştım itiraf ediyorum ama bu durum elbette ki içerisindeki mesajların öneminden hiçbir şey eksiltmedi. Fi ve Çi hakkındaki yazım için buraya, Pi ile ilgili yazılarım için de buraya tıklayabilirsiniz. Neredeyse 2 yılı bulmuş olan televizyon izlememe alışkanlığımı sanıyorum bu dizi ile bozacağım ya da yine internetten izlemeye devam edeceğim. 

Siz kitaplar ve dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuncu kadrosu sizce de çok başarı seçilmemiş mi? Yan rolleri de büyük bir merakla bekliyorum. 
Sevgili Azra Kohen'in Ankara'da gerçekleştirdiği Kitap Ağacı söyleşisi için de buraya tıklayabilirsiniz.
Sevgi ve farkındalıkla;)



8 yorum:

  1. Ben filmini bekliyordum, dizisi çıktı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de film bekleyenlerdendim ama dizi olmasına daha çok sevindim. Böylece konuya daha detaylı girebilecekler.

      Sil
  2. kesinlikle seninle aynı fikirdeyim
    acaip iyi seçimler
    karakterlerde kimin kim olduğunu şıp diye anladım
    tüm kitapları okumuş ve blogda yazmış biri olarak
    harika yazı
    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) O halde hep birlikte dizinin başlayacağı günü bekliyoruz. Sevgiler

      Sil
  3. Doğrusunu söylemek gerekirse duymamıştım ama bu kadar hevesli bir yazı görünce merak ettim. Pek dizi izlemem ama kitabını okumak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapları mutlaka okuyun ve lütfen alt metinde verilmek istenen mesajlara odaklanın. Sonrasında diziyi de izlemek isteyeceksiniz ;) Şimdiden keyifli okumalar.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.