Yüce Adalet - The Whole Truth

Keanu Reeves, Renée Zellweger ve Gugu Mbatha-Raw gibi isimleri bir araya getiren yönetmen Courtney Hunt Amerikan filmlerinden ve dizilerinden alışık olduğumuz bir ortamla karşımızda. Ortada bir cinayet var ve suçlu maktulün oğlu olarak gösteriliyor.


Bir çoğumuz avukatlarıyla, hakimiyle, jürisiyle Amerikan mahkeme salonlarına aşinayızdır sanıyorum. Yüce Adalet - The Whole Truth da neredeyse tamamıyla orada geçiyor. Çok zengin bir adam evinde bıçaklanarak öldürülüyor. Cesedin başında eşi ve oğlundan başka kimse yok ve çocuk babasını kendisinin öldürdüğünü söylüyor.

Kadın oğlunu kurtarması için aile avukatlarını çağırıyor ve oldukça durağan bir film başlıyor. Filmin sonunda hiç tahmin edemeyeceğiniz bir sürpriz sizleri bekliyor. Bakalım benim kadar şok olanlar olacak mı? Belki de film bitmeden de çözersiniz olayı. Ben çözememiştim.

Oyuncular arasında Keanu Reeves'i görüp çok heyecanlansam da aradığımı bulamadığımı söylemeliyim. Sadece ne olacağını merak ettiğimden izlemeye devam ettim ve neyse ki izlediğime değecek bir sonla karşılaştım. Zamanınız varsa izleyebileceğiniz bir film ama tavsiye edebileceğim, ısrarla izleyin diyeceğim filmlerden değil. 

Seçim sizin, keyifli seyirler dilerim :)

2 yorum:

  1. Oyuncular çok iyi cok yazik filmin iyi olmamasi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef vasattan öteye geçememiş. Çok daha vurucu olabilirdi haklısın.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.