Ben Senin Sonsuzluk Rehberinim - Hasan Çeliktaş

Bir arkadaşımın kitap hakkında ilgimi çeken paylaşımları sonucu çok merak ettiğim bir kitap oldu Ben Senin Sonsuzluk Rehberinim. Böylece kendisinden kitabı rica ettim ki okuyup sizlerle de paylaşabileyim.  

Hasan 'Sonsuz' Çeliktaş tarafından alınan kitap içerisinde barındırdığı birçok faydalı bilgi ve yönlendirmeler haricinde benim için Tanrılar Okulu kitabının bir benzeri olmaktan öteye geçemedi. Bu belki benim bu alanda çok fazla kitap okuyor olduğumdan kaynaklanmış bir durum da olabilir. İçerisindeki bilgiler için ve bu alana ilgi duyanlar için okunması gereken kitaplardan biri olduğunu söyleyebilirim. Buna karşın benim gibi sıkça bu tarz kitapları okuyanlardansanız kitaptan çok da keyif alamayabilirsiniz.

Hayat, evren, çevremizdeki insanlar ve en önemlisi kendimiz hakkında sahip olduğumuz onlarca soru işaretinde bize yol gösterebilecek, içinde önemli cevaplar barındıran Ben Senin Sonsuzluk Rehberinim, bir adamın iç yolculuğunu anlatırken bizlere de ışık olmayı amaçlıyor. 
Siz, kendi iç yolculuğunuza çıkmaya hazır mısınız? Bunun çok ama çok zor bir yolculuk olacağını şimdiden söylemeliyim.
Keyifli okumalar :)

2 yorum:

  1. Hasan'ı düzenli takip ediyorum.Der ki diye bir derginin sahibi.Sonsuz muhabbetler diye de videoları var.Kitabını da henüz okuyamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyleymiş ben de arkadaşımdan öğrendim fakat benim pek ilgimi çekmedi.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.