Masaldan Öte Melete - Kat Howard

Masaldan Öte Melete, Kusursuz Evcil yazısıyla sizlere tanıttığım yayınevi Misis Kitap'tan çıkan ikinci kitap ve elime bu harika sunum setiyle birlikte ulaştı. Merakla okuduğum Kusursuz Evcil'in ardından yine harika bir hikaye ile okuyucuyu sarıp sarmalayan Masaldan Öte Melete, eminim ki sizlerin de çok ilgisini çekecek.

Misis Kitap'ın sosyal medya hesaplarından gördüğüm bu muhteşem kitap kapağı beni öyle çok heyecanlandırmıştı ki eve gelir gelmez kitaba başladım. Söylemeliyim ki ilk okuyup bitirenlerden biri de benim :) Başlamadan önce Melete'nin kitaptaki bir karakterin adı olduğunu düşünsem de tahminlerim oldukça yanlış çıktı.

Melete, yıllar önce kurulmuş ve kapılarını sadece sanatkarlara açan çok ünlü bir okul. Burada eğitim almak her sanatçının hayali çünkü dünya çapında ün yapmış, hayran olunası eserler ortaya çıkarmış sanatkarların hepsi buradan mezun.

Her yıl adaylar arasından 40 kişi okula gitmeye hak kazanır bunlardan ikisi de bir abla kardeş olan Imogen ve Marin'dir. Marin'in ısrarlarıyla başvuru yapan Imogen bir yazar, Marin ise bir dansçıdır. 9 ay boyunca dünyadan uzaklaşacakları bu yerde kendilerini sanatlarına adayacak ve belki de bir sonraki, dünyaca ünlü sanatçı kendileri olacaklardır.

Anneleriyle büyük sorunlar yaşayan kardeşler burayı bir nevi ondan kaçış fırsatı olarak da görmektedirler. İlk günlerde her şey normal seyrinde ilerlerken Melete'de aslında normalin çok ötesinde şeyler olduğunu farketmeleri de çok uzun sürmeyecektir.

Fantastik bir hikayenin bu muhteşem kapağın ardında sizleri beklediği Masaldan Öte Melete'yi bu özel sunum seti ile birlikte kitap satan internet sitelerinden satın alabilirsiniz. 

"Büyülü bir okul" sıfatıyla Hogwarts'a benzetmekte hiç imtina etmeyeceğim Melete, aklınıza hiç ama hiç gelmeyecek sürprizleriyle sizleri bekliyor. Çok seveceğinize eminim. Şimdiden her birinize keyifli okumalar dilerim.
Sevgiyle :) 




8 yorum:

  1. İlgimi çekti. Hogwarts deyince de iyice ilgimi çekti..Bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım :) Keyifli ve sürükleyici bir hikaye, kendini okutuyor.

      Sil
  2. Anlatımından sürükleyici ve hoş bir kitap olduğu belli :))Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek ben teşekkür ederim :) Umarım alır ve okursun, sevgilerimle...

      Sil
  3. Çok merak ettim şimdi :) Görsellerde çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence mutlaka oku :) Güzel sözlerin için de teşekkür ederim <3

      Sil
  4. Yine ilginç bir kitap. Not alayim hemen.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.