Yükselen Burç Sorunsalı



Haydi söyleyin bakalım yükselen burcunuzu biliyor musunuz? “Burcumuz bitti yükselen burcumuz kaldı” diyen sesleri duyar gibiyim. Ama öyle demeyin işte; duyduğuma göre otuz yaşından sonra artık burcumuza değil de yükselen burcumuza göre şekilleniyormuş her şey. Doğru duymuş muyum? Siz de duydunuz mu bu bilgiyi?

Öyle ya da böyle yükselen burçlarımız da burçlarımız kadar etkili hayatlarımızda ve onları da takip etmek zorundayız. Şimdi gelelim benim burç ve yükselen burç durumuma. Belki bir kısmınız biliyordur ben akrep burcuyum. İyi ve kötü tüm özellikleriyle çok ama çok severim burcumu ve birkaç sene öncesine kadar da tüm özelliklerini taşırdım. Sonrasında çeşitli eğitimler alarak ve kendimi geliştirerek bazı hoşlanmadığım huylarımı, yönlerimi törpüledim ve belki de bir kısmını sonsuza dek gün yüzüne çıkmamak üzere toprağı gömdüm.

Kendi kendime hep “Bu kadar da çok burcunu yansıtamazsın ki Sinem” diye çıkışıp dururken gündemime “Yükselen Burç” başlığı düştü ve ne olduğunu öğrenmek için oturdum bilgisayarın başına. Yükselen burçlar; günün iki saatlik periyotlarla ayrılmış zaman dilimlerine her burcun yerleştirilmesiyle ortaya çıkıyorlar. Dolayısıyla yükselen burcunuzu hesaplamak için doğum saatinizi bilmeniz gerekiyor. Doğum saatinizi öğrendiğinizde siz de benim gibi Elele'nin sitesine girebilir ve yükselen burcunuzu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Benim yükselenim akrep çıkınca böylesi net bir şekilde akrep burcu özelliklerini taşıyor olmam artık bana çok normal gelmeye başladı ve zaten sevdiğim burcumu daha bir sevdim daha bir bağlandım ona ;)

Sizler burçlar, yükselen burçlar ve benzer konular hakkında neler düşünüyorsunuz? Burç yorumlarını takip edenlerden misiniz? Ediyorsanız kimleri ediyorsunuz? Bu konuda sorularım bitmez benim o nedenle çok uzatmak istemem. Yazın konuşalım, belki böylece yeni bir konu başlığı bile oluşturabiliriz.


Sevgilerimle…

10 yorum:

  1. Benum yukselem burcum yay. Ben de yukselen burcun kisilik ozelligini belirledigini okumustum.Disariya yuklesen burcumuz gibi izlenim veriyormusuz.
    Mynet'in astrolojisi sayfasu da cok basarili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, mutlaka inceleyeceğim. Evet sanırım ben de benzer bir şey duymuştum.

      Sil
  2. Bizim üniversitedeki hocalarımız astrolojiyi kesin bir dille reddediyorlar ama ben öyle bakmıyorum.Yurt dışında bunun kürsüleri var.12 burçtan ibaret demek değil burçlar.Doğum haritası,herkesin kendine özel bir harita.Mesela o yıl,o saate,o mekanda bir kişinin tekrar doğması için beşbin yıl gibi bir süre geçiyormuş.Yani şu an hepimiz biriciğiz.Astroloji fal değildir,olan potansiyeller doğrultusunda rehberlik eder.Çok uzun yazdım ama bu konuda baya araştırdığım için biraz yazayım dedim :) Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda senden öğreneceğim birçok şey varmış gibi hissediyorum :) Umarım konuşma şansımız olur. Görüşmek üzere ve kocaman sevgiler :)

      Sil
  3. yükselen burcun ana burcundan baskın özellikleri verirken birde olayın AY BURCU durumu var :)
    Ay Burcu kişinin karakteristik ve ruh durumuyla ilgili ip uçlarını veren burçtur.
    Yani diyelimki sen burcun ve yükselenin gereği gayet cool birkişi olman gerekirken herşeye üzülen alınan kırılan bir iç dünyası yaşıyorsan o zaman balık gibi bir ay burcun olabilir.
    Burç dünyası daha doğrusu astroloji öyle uçsuz bucaksız bir konuki :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh ahhh bilmem mi :) İçine girdikçe çıkılmıyor ama bir o kadar da öğrenmek bilmek isteniyor. Ne olacak bizim bu halimiz? Kocaman sevgiler :)

      Sil
  4. Bu bilgiyi ben de duymustum. Sen hatirlatinca tekrar baktim yükselenime. Yay'mis. Bildigim kadari ile sadece dogdugun saat degil, dogdugun sehir de önemli yükselen burc icin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğum yeri sanıyorum doğum haritası için gerekli daha çok ama tabii yanlış da biliyor olabilirim. Konu astroloji olunca çok net konuşamıyorum maalesef.

      Sil
  5. burçları az çok okur takip ederim. Yükselen burcumdan emin değilim. Doğum saatimi tam olarak bilmiyorum. Ama yükselen burcun etkilerinin asıl burcumuzdan daha ön planda olduğunu okumuştum. Doğum haritası falan yükselen burca göre şekilleniyormuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, doğum haritalarımıza sahip olmak da aslında çok önemli ve elbette onu doğru kişiye yorumlatmak. Ben halen sahip değilim ama en kısa zamanda olacağım umarım. Sevgiler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.