Reiki ile İlk Tanışma


Hayatımda birçok farklı şeyi hep merak ediyor olsam da her yeni adımımda da bir o kadar heyecanlanıyorum. Karakter olarak, her yeni şeye başlama anına geldiğimde içimde bir geri dönme hissi uyanır ve genelde bunu hayata geçiririm. Reiki için de aynı şeyleri hissetmiş ve kapıdan dışarıya adım atana dek kendimi vazgeçirmeye çalışmıştım. Yolda giderken de geri dönemedim neyse ki çünkü masterımın evi bana çok yakındı 😅

Daha ilk görüşte içimin aktığı bir masterım olduğu için çok şanslı olduğumu kabul etmeliyim. Onu görür görmez bütün tedirginliğim ve heyecanım geçmişti kendimi ona teslim etmiştim. Artık Reiki ile yola devam edebilirdim.

Neler yaptık neler ettik elbette detaylara çok girmeyeceğim ama sizlere neler hissettiğimden bahsedebilirim. Birçok şifa tekniği gibi Reiki de çakralarla çalışıyor ve inisiye (inisiye nedir için tık tık ) olmadan önce çakralarınızın temizlenmesi, tamamen açık olması gerekiyor.  
Eğer hayatınızda ilk defa meditasyon yapıyor ve çakralarınızla çalışıyorsanız o güne dek hiç hissetmediğiniz şeyler hissedeceğinizin, göreceğinizin ya da şanslıysanız farklı şeyler olabileceğinin garantisini verebilirim. 

Hocam üzerimde çalışmaya başladığı ilk andan itibaren sanki bedenim tüm ağırlığını yitirmişçesine hafiflemişti. Adeta uçuyordum. Başımın tepesinde birçok minik peri koşuşturuyordu sanki ve bu beni gülümsetiyordu. Nasıl bir his derseniz beyniniz gıdıklanıyormuşçasına eğlenceliydi diyebilirim ☺️

Sonra renkler geldi. Morlar, yeşiller, maviler, kırmızılar. Bir animasyon içerisinde renklerle uçuyordum sanki. Gülümsediğimi hissediyordum ve temizlendiğimi. Her şeyi başarabileceğimi, istediğim her şeyi elde edebileceğimi hissediyordum. Ve gerçekten de bu ilk adım benim değişimimin başlangıcı oldu.

İlk günkü çalışmadan çıktığımda kocaman bir heyecanla Yeliz'i arayıp gördüklerimden, hissettiklerimden ve bunun ne muhteşem bir şey olduğundan bahsediyordum. Onun da benimle heyecanlanabilmesi öyle güzeldi ki. Aslında böyle bir yola çıkarken çevrenizde sizi destekleyen insanların olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Dilerim sizler de benim kadar şanslı olursunuz.

Hocamla bu çalışmaları iki gün daha gerçekleştirdik ve sonrasında Reiki ile başbaşa kaldım. 21 gün boyunca yapmam gereken ödevler ve çalışmalarım vardı. Bu 21 günü kendim için "ruhumla tanışma" günleri olarak yorumlayabilirim. İlk defa iletişime geçmiştim onunla ve neyseki birbirimizi sevmiştik. Hala da keyifli bir iletişim sürdürüyoruz, aynı dili konuştuğumuz kesin 😉

O günden bu güne çok değiştim elbette ve birçok gelişme yaşadım. Şimdi arkadaşlarımdan, çevremden öyle güzel sözler duyuyorum ki doğru yolda olduğum ve bu konuda ilerlemem gerektiği bir kere daha onaylanmış oluyor. 

Kendimizi geliştirme yolunda sonraki adımda buluşalım diyorum. Umarım bana katılırsınız.
Sevgiyle 💜

4 yorum:

  1. Farklılık yaratması çok güzel, ben de denemek isterim. Biraz zaman, hazır olmaya ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır olmadan yapılabilecek bir şey değil zaten bence de hazır olmayı bekleyin :)

      Sil
  2. Gelişim insan hayatı boyunca devam etmeli. Bu tekniklerin gerçekten yararlı olduğuna inananlardanım. Senin için yarın dünden daha huzurlu olacak.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.