Merhaba Ağustos!


 Bir gün gecikmeyle ağustos ayının enerjilerine biz göz atmaya geldim. Bu ay için çektiğim üç taş da ters geldi. bunların bize mesajları nelerdir diyerek anlatmaya başlıyorum.

~ Ters Mannaz ~

Her zaman iyiliğe doğru yol amasını dilediğimiz insanlığın bu ay karşılaşacağı olayların maalesef insanlık dışı olacağını söylemeliyim. İçimizi acıtacak birçok olayla karşı karşıya kalabiliriz. İnsanlık büyük bir sınavdan geçecek de diyebiliriz. Bazı ırklara karşı saldırılar olabilir.
Kişinin kendi içinde çıkmaza düşmesi, kendi kendinin düşmanı olmak başlıkları da bu ayın konuları arasında.
Uluslararası çaptaki olayları yönlendiremeyecek olsak da kendi küçük dünyamızdaki sorunlara karşı hazırlıklı olmak iyidir. Dolayısıyla içimizde konuşup duran pesimist tarafımızın bu ay sesini oldukça yükselteceğini bilerek ilerleyelim. Onu susturmak elimizde. Çözüm yolu bulamadığımız her an yaşadığımız şeye objektif bakmak görmediğimiz onlarca seçeneği önümüze sunar, hatalarımızı bize gösterir. 
Bu ay depresyona yatkınlık gösterebiliriz. Sürekli fikir değiştirmekten biz bile bıkabiliriz. Karşı cinsten birilerinin bizi kandırdığı ya da aldattığı gibi duygulara kapılabiliriz. 
Tüm bunları yaşarken duygularımızın seline kapılıp gitmeyelim. Bekleyelim, araştıralım, görelim. Doğruluğuna emin olmadığımız hiçbir şey için harekete geçmeyelim. Tüm bunlar farkındalığımızı geliştirmemizde bize olanak sunuyor olabilir.

~ Ters Tiwaz ~

İnsanlık adına adaletsiz birçok şeyin yaşanacağının bir diğer habercisi de Tiwaz oluyor. Bildiğimiz dünya düzeninin sarsılacağını belki de bozulacağını söylüyor. Biz bunlar olurken ne yapmalıyız? Sabretmeliyiz. Sabredersek her birinin geçtiğini ve her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu göreceğiz.
Alışveriş konusunda bu ay elimize hakim olmamız gerekmekte çünkü finansal problemler yaşanabilir.
Tıpkı Mannaz'da söylediğim gibi içimizdeki kurtçukların bizi fıtı fıtı kemirmelerine izin vermeyelim çünkü çok hareketli olacaklar. İletişim kanallarında beklenmedik engeller, sorunlar yaşanabilir. Önümüze çıkan her konuyu didik didik etme hissini de sıkça yaşayabiliriz.
Tüm bu bizi aşağıya çekecek duygulara teslim olmamak için en güzel seçenek doğaya gitmek olacaktır.
Duygularımız varlar ve onları kabul ediyoruz ama kendimizi ellerine bırakırsak bir süre sonra depresyon kaçınılmaz olur. Akıl sağlığımız için bir ağacın dibine oturmak, bir kuşu seyretmek, denizin dalga seslerine kendimizi bırakmak kadar güzel bir aktivite olamaz 😉

~ Ters Laguz ~

Doğrudan su anlamına gelen Laguz dolayısıyla denizleri, okyanusları, nehirleri, gölleri ve içerisinde su olan her şeyi kapsar. Buna gelgit gibi olaylar da dahildir.
3/4'ü su olan bizler de buna dahiliz elbette. İçgüdülerimizi dinleyelim ama onların hayatımızı ele geçirmelerine izin vermeyelim.
Bazı anormal meteorolojik olaylara karşı hazırlıklı olmalıyız.
Duyguları temsil eden suyun iyileştirici yönüne odaklanıp kendimize fayda sağlamalıyız.
Obsesyon derecesinde bir şeylere takılıp kalmamalıyız.
Yaratıcılık gerektiren konuları çok zorlamamalı belki de onları bir süre kenara bırakmalıyız. 

Rune taşlarını üçlü bir şekilde değerlendirdiğimizde bu ayın başlığını "Kendi Kendinin Düşmanı Olmak" olarak yazabilirim. Üç rune sembolü de kendi kendimize hayatı zorlaştırabileceğimiz konusunda uyarılarda bulunuyor. Yaşayabileceğimiz başarısızlıklar, hayal kırıklıkları, mutsuzluklar bizi kolayca depresyona sürükleyebilir ki ağustos ayı enerjisel olarak da bunu çok destekliyor.
Kendimizi içinden çıkılması zor duygusal hallere çokça kaptırmadan bu ayı geçirelim.
Birkaç aydır tıpkı bir felaket tellalı gibi yorumlar yapıyor olsam da sanıyorum bu hallerden kurtuluşumuz 2023'ü bulacak.
Az kaldı dostlar az kaldı.
Sonraki ay görüşmek dileğiyle 💜

2 yorum:

  1. Desenize bu ayda zorlu geçecek. Bu yıl ve önceki yıl epey zor sınavlar verdik. Ama umudum hep var. bir gün bunlar da geçececk. Önemli olan dersimizi alıp yola devam etmek.
    Selamlar, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tam da söylediğiniz gibi mutlu yarınlar için birer hazırlık dönemi olarak değerlendirelim bunları. Sınavları elden geldiğince iyi geçelim ki sonuçları bir o kadar mutluluk verici olsun ❤️

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.