Gözlerimizi Doyuralım

Bizim memlekette eline iple şiş almamış kadın sayısı sıfıra yakındır herhalde. Anneanne, babaanne, teyze, hala, anne herkesin elinde bir şiş. Herkes devamlı bir şeyler yapıyor. Uzak kalmak imkansız. Ha ama becerirsin ya da beceremezsin orası yetenek ya da sabır işi diyelim. Şişle, tığla birçok şey yapmışlığım vardır ama asıl yapmak istediğim şeyler üzerine bir türlü eğilemedim. Birinin yardımcı olması gerekti bana. Yıllar yıllar önce "Amigurumi" diye kocaman bir dalı öğrendim mesela bu örme işinin ve aklım başımdan gitti. Aylarca örnekler aradım, kitaplar aradım ama yok yok yok. Bloglara merak saldığımda ise Amigurumi Aşkına'ya rastladım. O gün en mutlu günlerimden biriydi. Açıklamalı tarifleri bana çok yardımcı oldu. Siz de meraklıysanız kesin takip edin derim. Bugünse size bahsetmek istediğim yediklerimizin örülmüş halleri. Gerçek olsa da yesek diyeceğiniz cinsten. Evlerimizde dekoratif amaçlı da kullanabileceğimiz bu cicileri siz de beğenecek misiniz bakalım?











Birbirinden güzel bu leziz örgülerin daha da fazlasına ulaşabileceğiniz tek yer : Kate Jenkins
Ellerine sağlık değil mi?

2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim blogumu yazınıza eklemeye layık gördüğünüz için..
    elimden geldiğince çevirilerimi eklemeye çalışıyorum bloguma, aynı zaman amigurumi dersleri başlığı altında netten derlediğim teknik bilgileri de paylaşıyorum..
    ben amigurumiye merak sardığım ilk dönemlerde çok araştırma yapmıştım, şimdi ben de öğrenmek isteyenlere yardımım dokunsun isterim..
    Sevgilerimle..Demet..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar güzel şeyler ortaya çıkarıyorsunuz ki eklememek haksızlık olurdu.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.