Hayallerimi Anlatmamı İsteyen Bir Mim!

Admin Panpa'dan Hayaller üzerine bir mim geldi. Hayaller, hayal ederken çok kolay ama sıra anlatmaya gelince zormuş şimdi anladım. Bir de acaba hangi hayalimi anlatmalıyım bilemedim. Çok hayal kurarım. Kimi zaman masal alemleri, kimi zaman günümüz, kimi zaman geçmiş, kimi zaman gelecek hakkındadır hayallerim.
Bugün anlatmak istediklerimse hepimiz için olan hayallerim. Kimi zaman ütopik olarak gördüğüm ama aslında gerçekleşebilecek olan hayaller. Kadınlarımızın şöyle bir silkelenip kendilerine geldiklerini sık sık hayal eder oldum bu günlerde. Kendi adlarına konuşamadıklarını, özgürce yaşayamadıklarını görebilmelerini hayal ediyorum. Kız çocuklarına da en az erkek çocukları kadar değer verdiklerini hayal ediyorum.
Onlara bir para kaynağı olarak değil gerçekten evlat olarak bakıldığı günler hayal ediyorum.
Kızlı erkekli gruplar hayal ediyorum. Her biri birbirine dost, arkadaş... Belki ileride filizlenecek bir aşk. Yobaz beyinlerin olmadığı bir dünya hayal ediyorum. Öyle bir dünya ki kimse kimseye yan gözle bakmayacak, hakkında ileri geri konuşmayacak, kadınlar özgürce-endişe duymadan gezebilecek...
Aklını kullanabilen, kullanabilme özgürlüğü - yetisi olan bir insanlık hayal ediyorum. Böylece gereksiz, çağ dışı konular yerine gözümüz hep ileride, hep gelecekte, hep daha iyisinde olacak.
Ben hep böyle hayal ediyorum. Hayallerden yorulmuyor, bir gün olacaklarına inanıyorum çünkü bütün hayallerim er ya da geç bir gün gerçek oldu. Bunlar da olacak sıkı durun ;)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.