American Hustle - Düzenbaz

Muhteşem oyuncu kadrosuyla, aldığı ödüller ve aday olduğu ödüllerle her birimizin izlenecekler listesine en üst sıradan giren Düzenbaz, bizleri günümüzden alıp pırıltılı 70'lere götürüyor. Ama ne 70'ler...
Gerçek bir hikayeden uyarlanan film iki usta dolandırıcının bir FBI ajanı tarafından yakalanmasıyla başlıyor. Ceza almamalarının tek yolunun FBI için çalışmak olduğunu öğrenince zorla da olsa kabul ediyorlar.


Görevleri ise kendileri gibi dolandırıcılarla iş yaparak onları yakalatmak oluyor. İş önce küçük çaplı başlarken birden ülkenin en büyük dolandırıcılarına, siyasetçilere kadar uzanınca bir sürü karmaşanın içerisinde buluyorlar kendilerini.
Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence, Robert De Niro gibi muhteşem isimleri izleyeceğiniz filmde oyunculukların yanı sıra kostümler, dekorlar ve müzikler de sizi çok etkileyecek. Özellikler Amy Adams'ın göğüs dekolteli muhteşem giysilerinin her birini hayranlıkla izledim. Üzerinde öyle güzel taşıması da gıpta edilecek cinstendi.
Herkesin birbirinin arkasından çeşitli işler çevirdiği Düzenbaz izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız filmlerden. Ödül alan filmleri izlemek gibi bir alışkanlığınız varsa zaten ilk izlenmesi gerekenlerden. İyi seyirler...
Filmde Rosalyn'in ojeleri aile içerisinde espri konusu olduğundan dipnot olarak bu resmi de paylaşmak istedim. Biz de öyle kokan parlatıcı istiyoruz ;)

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.