Şef - Chef

Fragmanını izleyip "Ben bunu izlemeliyiiimm!" dediğim bir filmle birlikteyiz. Carl Casper şık bir restoranda şef olarak çalışmaktadır ve önemli bir gurme o gece gelip onun yaptığı yemeklerden tadıp sonrasında da kritiğini yazacaktır. Carl her zamanki menünün dışında bir şeyler denemek ister fakat restoranın sahibiyle kavga edip restorandan ayrılır.

Aynı menüyle karşılaşan gurme onunla Twitter üzerinden dalga geçer ve o da gidip restoranı basar. Sinir krizi geçirdiği anlar tüm sosyal medyada yayılır. Çok fazla görüşemediği oğlu sayesinde öğrendiği Twitter'da bir anda takipçi sayısı binlere ulaşır. Artık kendi işinin patronu olmaya karar veren Carl ise bir yemek kamyonu alır ve onu temizleyip, yenileyip yola çıkar. Ona yolda kendi mutfağından bir arkadaşı ve yeni yeni tanımaya başladığı oğlu eşlik eder. Gittikleri her yerde onları uzun kuyruklar bekliyor olur. Bu işin sırrı oğlu Percy'dedir.
Carl ve yemek kamyonu oğlunun çektiği resimler, videolar ve paylaşımlar sayesinde çok meşhur olur. Sonunda California'ya geldiklerinde meşhur gurmemiz kamyonun önünde belirir. Ona iş teklif etmektedir. Sizce Carl onunla ortak olmayı kabul etmiş midir?
Scarlett Johanson'ın ( Bu senin için Oscar Favorite ;) ) da küçük bir rolle karşımızda olduğu Chef, bir hayata yeniden başlama hikayesi. Eksiklikler giderilir, hatalar düzeltilir, biraz cesaretle her şey yoluna girmektedir. Keyifle seyirler :)

10 yorum:

  1. İnanmıyorum sana ya harikasın ;) izlemememiştim hem de süper oldu bu haber çok teşekkürler.
    Scarlett Johansson küçük bir rolle karşımızda ama konuşuyor mu onun söyle sen bana sesi çıkıyor mu? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Konuşmaz mıııı? Bülbül gibi şakıyor hem de ;)

      Sil
    2. Wuuu desene yine kulaklarımızın pasını atacak :)

      Sil
    3. :))) Evet, benimkini attı artık sıra sende

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.