İlluminati - Kursad Berkkan

Dönem dönem popüler olup öne çıkan bir bir örgüt İlluminati. Hayatımızda yer bulmasının en önemli sebebi ise bizlere verdikleri söylenen subliminal mesajlar ve veriş biçimleri. Bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse eğer; İlluminati kısaca "Tek dünya, tek devlet ve tek elden yönetim!" sözüyle hareket eden ve bunun için her yol mübah anlayışını benimseyen bir örgüt. Ha tabii bu belki de her örgütün amacıdır fakat kitabı okuyanlar ya da okuyacak olanlar da bilirler ve görecekler ki İlluminati'nin bu yöntemleri şeytanla iş birliği içerisinde yaptığı, emirleri ondan aldığı söyleniyor. İşin bu kısmına inanmak ya da inanmamak tamamen size kalmış olsa da kitap bu tezini çeşitli örneklerle ve resimlerle desteklemeye çalışmış. 

Subliminal mesaj kavramı ise zaten bizlere izletilen reklamlarda kullanılmış bir yöntem. Günümüzde artık bu yöntemin yasak olduğu söylense de yine inanıp inanmamak size kalmış. Ben halen kullanıldığına inananlardanım. Yine bu yöntemi de kısaca açmak gerekirse;
Beynimiz bir şeyi izlerken saniyede 24 kareyi görüp algılama yetisine sahipken subliminal mesajlar 25. kareye yerleştiriliyor. Beyin bunu algılayıp kaydediyor fakat görmüyor. Kaydedilen bu mesajda ne söyleniyorsa da insan bunu bilmeden uyguluyor. Dilerim en açık şekliyle anlatabilmişimdir. Subliminal mesaj iletiminin bir diğer yöntemi ise örneğin çizgi filmlerde, filmlerde ya da bir video klipte görüntünün her hangi bir yerinde bir sembol, yazı ya da şekil bulunması. İşte İlluminati tam da bu yüzden hayatımızın taa içinde ve benim görüşüm, tarihi 1700'lü yıllara dayanan bu örgüt bu saatten sonra ne durdurulabilir, ne de engellenebilir. 
Kitapta öyle isimlerden bahsediliyor ki örgütün üyesi olduğu donup kalıyorsunuz. Şöyle bir his beliriyor birden içinizde "Eee tamam, zaten bunlar yönetiyor dünyayı. Ben neyim ki? Kumsalda bir kum tanesi!"
 Dolayısıyla kitaptan çıkarımım şudur ki; subliminal mesaj almak istemeyenler gözleri kapalı dolaşmalı, örgüte kapılıp gitmek istemeyenler de mümkünse galaksiyi terk etmeli :) Biz de bundan sonra Hera'yla birlikte İnstagram'dan sizlere subliminal mesajlar vermeye karar verdik. Bence bu tür şeylere kafamızı yormaya gerek yok. Adamlar almışlar gitmişler zaten ;) Biz mutlu olmaya, hayatımızı değerince yaşamaya bakalım. Keyifli okumalar...

5 yorum:

  1. çok meraklıyım bende bu konuya :) biliyorsun belki blogumda misafir yazar ağırlamıştım sevgili Erdi subliminalmeasjlar blogunun sahibi. ondan sonra hatayım değişti ne izlesem okusam dinlesem bir şey buluyorum. o daha çok 25.kare tekniği ve cinsel mesajlarla ilgileniyor. benim hep dikkatimi çeken ise mason işaretlerinin yerleştiği şeyler oldu. kendimce bir iki şey bulup IG'da paylaştım daha paylaşmadıklarımda var bu konu çok önemli :) senden gelecek paylaşımlarıda merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm evet :) Fulya'nın yazdığı yazıyı da gördüm. Konu bence de çok önemli fakat yapılabilecek hiçbir şey yok. İşin merkezindeki 13 aileyi araştırmışsındır belki. Güç onlarda ve bizim bundan sakınmak gibi bir şansımız yok diye düşünüyorum. Cinsel mesajların bir kısmı çok ilginç gelse de bir kısmını çok saçma buldum. Masonik işaretler her yerde var evet, bu da biz her yerdeyiz demenin bir yolu, ki gerçekten her yerdeler. Çok kafayı takmadan yaşama devam etmek en iyisi olacak sanırım ;)

      Sil
    2. araştırdım tabi ki :) ama sıkıldım bunaldım baş edemedim :) mesajları doğru her yerdeler !

      Sil
  2. Kitabımızı değerli bulup konuyu incelediğiniz için teşekkür ederiz. Saygılar Kursad BERKKAN

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.