Yokluğu Her An Daha Çok Hissedilen Adam!

Hiç tanımadığın bir adamı sevmek mi dediniz? Bizler, onu sevenler onu tanıyoruz. Onun bizi sevdiğini, hep özgürleştirmek istediğini, hep medenileştirmek istediğini biliyoruz. Bizleri farklı şeyler söyleyerek, farklı politikalar izleyerek yıldıramayacaksınız. Artık pes etmenizin zamanı geldi, belki geçmiştir bile. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturamayacaksınız!

6 yorum:

  1. İşte bu eşi benzeri olmayan sevgi birilerini çoooook kıskandırıyor, çatlatıyor. Sevmeye devam edeceğiz.
    Mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kıskançlıktan oluyor bir kısmı da. Sonuna kadar seveceğiz.

      Sil
  2. Hayatım boyunca tanımadığımı düşünmedin inan bir an bile.. dediğin gibi biz, onu sevenler onu çok iyi tanıyoruz. Tanımayan, sevmeyen utansın.

    YanıtlaSil
  3. Kaleminize sağlık, ben de dayanamadım, bir iki birşey yazdım ama durmadan yazmaktan korkuyorum, sürekli yazmak yazmak yazmak istiyorum. Yaa sabırla geçmez oldu artık günler... Bizleri asıl ezmek isteyenler dış güçler ve onların maşası olmuş bazı ahmaklar ve aslında bit kadar bile değeri olmayan bazı zavallılar! Onlar ki sen ağa oldun, paşa oldun bak büyük adam oldun dense ona inanır, senden iyi katil olur desen ona inanır, senden güzellik kraliçesi olur desen gider ona katılacak kadar ahmak ve kendi varlığının aslında neyi anlattığını bile bilmeyen bir grup sersem.... Yoldan çıkmış bu insanlara Allahtan akıl fikir diliyorum, çünkü ülkemizi de mahvettiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkemizi mehvetmeseler zaten umrumuzda değiller de daha beter etmeden gitseler artık çok iyi olacak. Söylediklerinize kalpten katılıyorum. Sevgiler...

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.