Fury, Brad Pitt'in Muhteşem Karizmasını Özleyenlere!

Fury ile ilk karşılaştığımda "Amaaaan yine mi savaş filmi!" yorumu yaptığım doğrudur fakat bu konuları birbirine benzeyen, neredeyse birbirinin aynı filmlerden değilmiş. Hele bir de Brad Pitt'in karizmatik bakışlarıyla birleşince hiç değilmiş beyler, (özellikle) bayanlar ;)

İkinci Dünya savaşının son günlerinde geçen filmde beş kişilik küçük bir ekibin zırhlı tanklarıyla 300 Alman askerine karşı verdikleri inanılmaz mücadeleyi konu alıyor. Brad Pitt, Shia LaBeouf ve Logan Lerman'ın baş rollerinde olduğu filmde aksiyon o kadar iyi bir tempoda ilerliyor ki hiç sıkılmıyorsunuz. 
Savaş içerisinde kalan asker psikolojisinin en iyi şekilde verildiğini düşündüğüm filmde bazı askerler ölümlerden çok etkilenirken bazıları ise bulunduğu gerilimli ortam yüzünden kaba, ahlaksız birer insana dönüşmüştür. Ne var ki iş düşman karşısında savaşmaya gelince tüm anlaşmazlıklar unutulur ve tek bir yürek olunur. 
Nazi Almanya'sına da dikkatleri çeken film, o dönemde ne tür acımasız ölümler yaşandığını açıkça gözler önüne seriyor.  
Filmin 1 dakikasından bile sıkılacağınızı düşünmüyorum ve meraklandırmak için çok da detaya girmek istemiyorum ama aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi bol bol etkileyici bakışlara maruz kalacaksınız. Hani savaş filmlerini sevmem ben diyecek bayanlar için bir gizli mesaj olsun bu ;)) 
Beyler savaşı izlerken siz Brad Pitt'i izleyin mesela :))) 
Şaka şaka siz de izleyin filmi. Çok beğeneceğinizi düşündüm Fury için şimdiii iyi seyirler dileme vakti ;)

7 yorum:

  1. Mükemmel bir filmdi ve artık şöyle düşünmeye başladım Sinem gizli bir güçle taslaklarımı görüyor ve benden önce kaleme alıyor :) şaka bir yana da Brad Pitt on numara beş yıldızdır her zaman ;) paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Yaa yine mi tutturdum? Aferin bana ;) Çok severek izledim ben de. Gerçekten iyi filmdi. en teşekkür ederim.

      Sil
  2. ben filmi çok beğenmedim açıkçası. filmin tek iyi yanı benim için tatlı mı tatlı olan Logan Lerman'dı. ^_^ Beş kişinin 300 alman askerini öldürmesini yemedim. hayır birde normal bir bölük de değil sat bölüğü özel donanama. bana çok tırt geldi o yüzden ama izlediğime pişman da değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Lazy Otter filmi en güzel yanı orada zaten 5 kişi 300 Alman askerini öldürmüyor Brad Pitt'in de dediği gibi ''It's my home'' sözünden dan yola çıkarak orayı sahipleniyorlar ve kaçmıyorlar gerekirse burada ölürüz diyorlar. 5 kişinin 300 kişiyi öldürdüğünü de nereden çıkardınız anlayamadım doğrusu yok öyle bir şey.

      Sil
    2. Size katılamayacağım maalesef zaten 300 Alman askerini öldüremediler bildiğiniz gibi, kendileri öldüler. Tek şansları zırhlı bir tankın içinde bulunuyor olmalarıydı ve taa en baştan öleceklerini biliyorlardı. Filmi güzel yapan böyle durumlarda bir olmaları, birbirlerini anlayabilmeleri ve diğer ölmesin diye kendilerini öne atmalarıydı. Eğer filmlere sizin dediğiniz gibi bakmaya kalkarsak bütün kahramanlı filmleri hiç izlemeden çöpe atmamız gerekir ki her biri kaliteli filmlerdir.
      Logan Lerman benim için filmde tatlılıktan ziyade ürkek bir genç çocuk izlenimi verdi. Tabii ki herkesin zevki farklı. En azından izlediğinize pişman olmayışınıza sevindim.

      Sil
    3. 5 kişi neredeyse 300 kişinin yarısını öldürdüler ve de kendileri ölme uğruna. hayır bu uğurda ülkemizi savunalım falan da değildi sadece yok sat bana eskiden çok kötü davrandı gibi bozuk bir fikir üstüne ilerlediler.

      Sil
    4. Yoo hayır, tankla ilerideki Amerikan birliklerine gidiyorlardı fakat tankın paleti kırıldı. Sonrasında askerlerin geldiğini öğrenince de bu kavşağı geçmemeliler diye orada kaldılar. Ki bu sayede 300 asker yerine daha az sayıda asker ilerleyebildi. Amaçları öldürebildikleri kadar askeri öldürmekti.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.