Horns - Boynuzlar

 Horns'u izlememin tek nedeni tabii ki Harry Potter'dan ileri gelen Daniel Radcliffe merakımdı. Çok fazla merak hep zarardır bilirsiniz. Bu sefer de öyle oldu. Filmin başladığı andan sonuna dek senaristin de yönetmenin de ne tür film çektiklerinin farkında olduklarını sanmıyorum.

Başlarda güzel bir gençlik filmi gibi ilerleyen Horns, dakikalar sonra fantastik, komedi ve belki de birazcık korku filmi tarzı arasında gidip gidip geldi. Bir film izlenirken insanın kafası ancak bu kadar karışabilir sanıyorum.
Ig ve Merrin küçüklüklerinden beri birlikte olan ve birbirlerini çok seven bir çifttirler. Birlikte oldukları her anı küçükken Ig'in bulduğu bir ağaç evde geçirirler ve ikisi için her şey çok ama çok özel ilerler. Taa ki o ağaç evin altında Merrin ölü bulunana dek. Merrin'e tecavüz edilmiş ve hemen ardından da öldürülmüştür. Merrin'in katili olarak da tüm işaretler Ig'i göstermektedir.
Ig ne kadar çabalasa da Merrin'e asla zarar vermeyeceğini kimseye anlatamaz. Ve bir sabah uyandığında başında boynuzlar çıkmaya başlar. Bu boynuzlar her ne kadar onu korkutsa da sonrasında onların tılsımını öğrenecektir. Ig'i boynuzlarıyla gören herkes ona aslında kimseye söyleyemediği tüm sırlarını bir anda ona anlatır. Tılsımın işe yaramadığı tek kişi ise Ig'in ve Merrin'in çocukluk arkadaşı Lee olur.
Boynuzlar sayesinde Merrin'in katilini bulan Ig huzura erer mi bilinmez ama gerilimin komediye dönüştüğü bir son bekliyor izleyenleri bence. Keyifli seyirler dilerim :)

5 yorum:

  1. ben filmi beğenmiştim :)
    önce ne oluyor lan? dedik ama sonra filmin içine giriverdik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Ne oluyor lan? kısmında ben kopmuşum demek ki ;)

      Sil
  2. İllüminati denilen şeyin zihinleri kirletmek için ortaya attığı bir başka film.

    YanıtlaSil
  3. Lucifer, deccal, boynuzlar, new world order, masonlar, siyonizm, michael sikkofield. Bu anahtar kelimler üzerine birazcık araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Sakın beni o komplo teoricilerinden sanmayın sadece gerçek dünyanın nasıl işlediğini görebiliyorum. Blogunuzu da takip ediyorum. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz kelimelerden haberdarım merak etmeyin. İlluminati'yi de biliyorum. Fakat bütün komplo teorilerine inandığımı varsayarsak bu film onlar için çok başarısız bir film olmuş ki bence baştan sona saçmalıktı. Diğer yandan İlluminati'nin de abartıldığına inanıyorum. Gerçek dünya pek tabii ki söylediğiniz gibi belli insanlar tarafından yönetiliyor. Ben de bunun aksini düşünmüyorum. Takip için de teşekkürler. Sevgiler...

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.