Ant-Man - Karınca Adam

Ant-Man alışageldiğiniz süper kahraman kavramının çok dışında, sizi kendisine duygusal olarak da bağlayabilecek bir karakter olarak çıkıyor karşımıza. Süper kahraman ciddiyerinin aksine işlediği suç nedeniyle hapse girmiş, kızıyla görüşemeyen ve onu görebilmek için her şeyi yapmaya hazır bir baba olarak çıkıyor karşımıza.

Ve Ant-Man olma hikayesi de tam olarak böyle başlıyor. Hırsızlık yapmak için girdiği evde, yüksek güvenlik önlemleri altında bu acayip kıyafetle karşılaşıp, elbet vardır bunda bir keramet diyerek alıyor kıyafeti ve fakat üzerinde denediğinde tüm dünyası alt üst oluyor.

Her süper kahramanın savaşacağı bir kötü adam olması gerekiyorsa eğer buj filmdeki kötü adam Darren, aslında muhteşem Ant-Man kıyafetinin yaratıcısı Dr. Hank Pym'in eski öğrencisi. Ant-Man'i dünyadan elinden geldiğince saklamaya çalışan Dr. Pym kendisine öyle bir öğrenci seçmişki Darren, hayranı olduğu hocasının kendisinden bu çok özel bilgiyi sakladığına inanarak aynı başarıya ulaşma hırsına bürünmüş. 

Ve pek tabii her bilim adamının ilgisiz kalmış çocuğu rolünde de tüm güzelliğiyle Evangeline Lilly, Darren'ın yanında yer alan mutsuz kızı canlandırıyor. Fakat aydınlatıcı gerçeklerle karşılaşması çok da uzak değil. Saf değiştirmek Hope için çok zor olur mu sizce?

Yüksek güvenlikli bir eve girişin ardından Ant-Man kıyafetine kavuşan (belki de biraz yardımla ;) ) Scott Lang bu kez bu kıyafetle çok ama çok yüksek güvenlikli bir bilim merkezine girmek zorunda kalacak hem de dünyanın en muhteşem takımının yardımıyla. Dediğim gibi bu film bildiğiniz süper kahraman filmlerinden değil. Daha eğlenceli, daha komik ve sizi kendisine daha çok bağlayacak.

Oyunculuklarıyla, görsel efektleriyle ve müzikleriyle benim gözümde birçok Oscar adaylığını haketmiş bir film oldu Ant-Man. Fragmanıyla çok vurucu olmadığını, tavsiye üzerine izlediğimi itiraf etmeliyim ve şimdi de tavsiye etmek benim görevim. Karınca Adam'ı mutlaka izlemeli ve izlemeyenlere izletmelisiniz. Ve tabii her Marvel filminde olduğu gibi jenerikten sonraki sürpriz sahneleri izlemeyi unutmayın ;)

Keyifli seyirler dilerim :)

2 yorum:

  1. Bu film çıktığından bari izlemek istiyorum ama bir türlü izleyemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında vizyondan çıkmadan izlesen harika olur. Çok dhaa fazla keyifli olacaktır ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.