Terminatör - Genisys

Sıcaktan buharlaşmak üzere olduğumuz bu günlerde yapabileceğimiz en güzel şey sanıyorum sinemalara kaçmak. Bir de aksiyon seviyorsanız eskilerden bir hikaye bugünlerde yeniden bizlerle. Eski versiyonunu izlediyseniz o filmden birçok sahnenin gözünüzde canlanacağı Terminatör Genisys size sıkılmadan geçireceğiniz bir 2 saat vaadediyor.

John Connor yıllar süren savaşını devam ettirmektedir. Yıl 2029'da tam bir makineler imparatorluğu haline gelen Skynet'i bu kez kökten yoketmeye çok yaklaşmıştır fakat her şey yolunda gitmez. Böylece daha küçük bir çocukken kurtardığı Kyle Reese'i annesi Sarah Connor'ı korumak üzere 1983'e gönderir. Kyle'ı ise 1983'te hiç ama hiç ummadığı sürprizler beklemektedir.

Kyle, onun korumasına muhtaç bir Sarah beklerken karşılaştığı durum tam tersi olur ve beklenmedik bir macera başlar. 1983 artık başka bir gerçekliğe sahiptir. 

Yıllarca uzaktan bakmakla yetindiğim Terminatör serileri bu yeniden yapımla beni gönlümden fethetti diyebilirim. Aksiyon, espriler, görsel efektler ve müzikleriyle severek izlediğim bir film oldu. Son yıllarda karşılaştığımız başarısız Terminatör filmlerinin aksine her birinizin keyifle izleyeceğini düşündüğüm Terminatör Genisys için keyifli seyirler dilerim :)




2 yorum:

  1. Bu filmi daha dün izledim, küçüklüğümden beri severim Terminatör filmlerini. Bu film de fena değildi. Arnold'un şişirilmiş hali komikti ama :D

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.