Huzur Dolu Bir Kır Evi

Yine aşık olduğum bir evle karşınızdayım. Öyle farklı dekorasyon stillerinden hoşlanıyorum ki bir gün böyle sıfırdan yaptıracağım evin olduğunda aklım çok karışacak eminim. O gün geldiğinde buradan bolca dert yanarım size emin olun :) İşte tam bir kır evi. Perdesiz, bir sürü oturacak yeri olan, detaysız ve ferah. İnsan başka ne ister ki?


Beton üzerine minder ve yastıklarla çözümlenen oturma gruplarının yazlık evlere ya da kır  evlerine çok yakıştığını düşünüyorum nedense. Ortamın doğallığı evin içinde de devam ediyormuş hissi veriyor. Tekstillerin de yine uyum sağlar şekilde keten, çuval bezi gibi ürünlerden seçilmesi benim için başka bir artı.

Mutfağın da sadeliğiyle evin uyumuna ortak olması çok hoşuma gitmişken yemek masasının üzerindeki lambaların örgü olmasıyla kalbimi çıkarıp bu eve gönderiverdim. Elbette ki daha bitmemişti. Yemek masasının arkasındaki dolabın ham ahşaptan olması yine bir başka artı oldu.

Evi mobilyalarıyla satın alacakmışım gibi konuşuyorum biliyorum ama ev İspanya'da ve üç çocuklu bir ailenin evi. 

Beton üzerine yatak uygulaması ve hatta banyo kısmının da bu şekilde devam ediyor olması sizce de farklı ve güzel bir uygulama olmamış mı?

Uçuş uçuş perdelerle kullanılan dolap kısmı ve odanın perdelerinde de keten kumaş kullanılması bayıldığım diğer noktalardan. 



Ferah bir çocuk odası kalp ben :)



Ve son olarak kalkmak istemeyeceğim bir veranda.
Sizce de böylesi güzel bir ev yaşamı daha keyifli kılmaz mı?

Görseller DesireToInspire

14 yorum:

  1. Evet her biri çok güzel , çok ferahmış ancak fazla kırlent sayısı biraz yoruyor beni.Oturduğumda nereye atacağımı bilemiyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada yaslanacağınız yerler hep duvar olduğunuzdan sırtınıza koymayı tercih edersiniz diye düşünüyorum. Ben kırlent severim. Odalara hareket ve canlılık kattıklarını düşünüyorum.

      Sil
  2. Çok güzeller. Böyle eviniz varsa Güle güle oturun. Yoksa Allah nasip etsin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hepimize hayallerini gerçekleştirebilmeyi nasip etsin. Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Hiç mutlu kılmaz olur mu Sinem kızım.Ne güzel odalar, huzur verici lakin Filiz kardeşime katılıyorum.O koltuk üzerindeki yastıklar beni delirtirdi.Hep düzenli dursunlar diye torunumu çok kızdırmışlığım vardır :) Nihayet kurtulduk.Ama sıfır sayıyla değil tabii, üç dört tane var, torunum gelirken ikisini saklıyorum,zira kıpır kıpır sonra yerlerden topluyoruz.Diğer yönlerden çok güzel evmiş.Sevgiler Sinem. Emeğine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Haklısın Ece Abla, birçok kişi var kırlent vs sevmeyen. Sizinkiler de kırlentsiz olur. Hepimizin gönlüne göre olsun. Sevgiler.

      Sil
  4. Çok güzel, keşke herkese böyle yerlerde yaşamak nasip olsa. Bloguma beklerimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum. Gerçekten isteyen herkesin hayallerine kavuşacağına inanıyorum. Sevgiler.

      Sil
  5. İnsanın içini açıyor. Açık renkler ışığı güzel yansıtmış.

    YanıtlaSil
  6. allahım bayıldım eve ne kadar sade ve mükemmel olmuş darısı bize diyelim huzur verdi fotosu bile :)

    YanıtlaSil
  7. Hiç çalışmak istemezdim sanırım evim böyle olsaydı. InsaAllah gönlünüzce olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, hepimizin gönlüne göre versin Allah :) Teşekkür ederim.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.