Mutluluk Kulübü - İlişkisi Var - Müge Çevik

Kitap Ağacı Kişisel Gelişim Kulübü'nü duymayanlarınız varsa bu yazımla onlar da öğrensin. Kulüp olarak birlikte okuduğumuz ve bizlere çok iyi gelen onlarca kitabın yanında kimi zaman da yazarlardan ya da yayınevlerinden gönderilen kitapları okuma şansına erişiyoruz. Bu kez Müge Çevik'ten Mutluluk Kulübü ve İlişkisi Var kitapları kulübümüze hediye gönderildi.

Her ikisini de okuduğum kitapların arasında, kendi adıma, Mutluluk Kulübü'nü daha çok beğendiğimi söylemeliyim. Gelen yorumlardan genel olaral kişisel gelişim kitaplarına haklı bir tepkinin var olduğunu uzun zamandır izliyorum. Dediğim gibi bu tepkide yerden göğe kadar haklısınız. Ben de zaten bu tepkilerinizi göze alarak kişisel gelişim alanında farklı kitaplar tavsiye ederek sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.
Hayattan daha çok keyif almanızı sağlayacak, hayallerinize dört elle sarılmanıza yardımcı olacak ve çevrenize pırıl pırıl enerjiler saçmak için fayda bulacağınız bir kitap Mutluluk Kulübü. İlişkisi Var ile de gerçekten de belki hiç ummadığınız şeylerin birbirleriyle ilgisi olduğunu fark edebilirsiniz.
Dilerim her ikisi de sizlere katkılar sağlayabilir. Keyifli okumalar dilerim :)

4 yorum:

  1. Mutluluk kulübünü hiç duymamıştım.Psikoloji, benim eğitim aldığım alan :)

    YanıtlaSil
  2. Mutluluk kulübü... Son zamanlarda okuyacak kişisel gelişim kitabı arıyordum iyi denk geldi teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.