Süper Dolunay'ı İzleyebildiniz Mi?

Duyurusunu buradan da yaptığım süper dolunayın izleneceği gece havanın bulutlu olmasına biraz üzülmüştüm ancak bulutların ardından çıkarken de ay muhteşem bir manzara sunmuştu bana. Her ne kadar zoom yapan objektifimi yanıma almış olsam da tripod evde kalmıştı.

Ehh eve geri dönüp de onu kim alacak? Türlü şekillerde fotoğraflamaya çalıştım Süper Dolunay'ı. Onlarca fotoğrafın arasından elemeler yaparak da sizlere bu kolajı hazırlamak istedim. Ne de olsa o soğukta, ellerim dona dona emek vermiştim. Emekler çöpe gitmesin, burada sonsuza dek değer bulsunlar.
Dilerim izlemek isteyen herkes o gece izleyebilmiştir bu güzel doğa olayını. Bir daha ki kısmetse 70 yıl sonra gerçekleşecek çünkü. Belki yeniden izleme şansı bulur ya da çoktan toprak olur gideriz ama bu fotoğraflar sonsuza dek ulaşılabilir olur. Şimdi söz sırası sizde, sizce nasıl çekmişim? Amatör bir fotoğrafçı için çok da kötü sayılmaz değil mi?
Sevgiyle...

16 yorum:

  1. Ahhh göremedim göremedimmmmmm göremedimmm 😞😞

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem olmuşşş eline sağlık. Ben de çok heyecan yaptım süper dolunay için, baktım evden göremiyorum; sokağa çıktım gece gece . aralardan gördüm ve hayran kaldım parlaklığına, tabi telefonunu heyecanla çıkartıp çekeyim dediğimde, ayı elimdeki telefonla çekemeyeceğimi hatırladım :) neyseki ertesi sabah uyanır uyanmaz karşıma çıktı iyi kötü resimleyebildim. DUygusal olarak da çok etkisi altına girdim şu super dolunayınn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet binalar arasında yaşadığımızdan görmek zor oldu çoğumuz için. Etkisi konusunda da haklısın. Daha yoğun etkileri yaşanacak deniyordu.

      Sil
  3. Harika bir kolaj olmuş, ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  4. muazzam duruyor , bence çok çok başarılı bir iş olmuş . teşekkür ederiz .

    YanıtlaSil
  5. fotoğraf muhteşem çeken ellerinize sağlık , haberim vardı şimdi keşke izleseymişim diye üzülüyorum :( ama fotoğraf muazzam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke izleseymişsiniz gerçekten. Bunu kaçırmanız üzücü olmuş.

      Sil
  6. Çok güzel yapmissin elime saglik. Ben sis yüzünden kaçirdim.

    YanıtlaSil
  7. Emeğine sağlık. Ben evden göremedim hava soğuk diyede dışarı çıkmak istemedim. Tembellik zor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben de kolay kolay çıkmam ama 70 yılda bir olunca dedim bir 70 yıl daha kim bekleyecek ;)

      Sil
  8. Kardeşim, blogunda başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.