Farfara - Sezgin Kaymaz

Sezgin Kaymaz yazılarımı özlemişsinizdir dedim ve geldim. Kitabı kışın okumuş ve üzerinden bir mevsim geçmiş olmasına rağmen (hava kış gibi olsa da) biraz ara vermek istemiştim. Son çıkan Sezgin Kaymaz kitabı Farfara ile işte karşınızdayım :))

Bilmem hatırlar mısınız yazarın Lucky isimli kitabını yine burada yazmıştım ve çok beğendiğimi söylemiştim. Farfara'da hikaye devam ediyor, yani bir nevi devam kitabı niteliğinde ama Lucky'i okumadıysanız Farfara'yı okuyamazsınız diye bir kural yok. Başlıbaşına da harika bir hikaye ve geçmişten söz ediyor. Yine de sen ne tavsiye edersin diye sorarsanız bence Lucky'i kesinlikle okumalı ve ardından Farfara'yı okumalısınız. 

Farfara'da yine bitmek bilmez maceralar bekliyor sizleri. İçerisinde barındırdığı köpek sevgisini anlatmama lüzum bile yok zaten. Hikayesiyle sizi öyle sarıp sarmalayacak ki bittiğinde kaldığınız boşluktan sıkılacaksınız. Aklınız kitaptaki hikayeye gidip duracak. O zaman ne duruyorsunuz? Doğru okumaya ;)

Keyifli okumalar dilerim...

2 yorum:

  1. Son zamanlarda karşıma çok çıkan bir yazar. Çok merak ediyorum ve elimdeki kitap bitince sanırım Sezgin Kaymaz'ı tanımak isterim.. İlk okuma için öneriniz ne olurdu ?
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk okuma için önerim Kün oluyor herkese çünkü beni en çok etkileyen, vuran kitabıdır. Ama elbette bütün kitaplarını tavsiye ediyorum, henüz okumadıklarımı bile ;)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.