Hayran Olunası Evren ve Mükemmel İşleyişi

Madotta - Nuvango tarafından yapılmış suluboya çalışması
Bugün başka şeylerden değil de biraz bizden, kendimizden bahsedelim istiyorum. Neden derseniz, son günlerde evrenin bana gönderdiği mesajları çok net alabildiğim ve sizlere de bunun muhteşemliğini, huzurunu, mucizeviliğini, ... anlatmak istediğim için diye bir cevap verebilirim ancak.

Süreç tam olarak şöyle başladı aslında; bir süredir tanıdığım bir arkadaşımın bana (kaba bir tabirle) kazığıyla! Evet, evet biliyorum insanlar bunu sık sık yapıyor artık. Ama ben etrafımda oldukça steril ve ben gibi insanlarla yaşıyordum uzun bir süredir. Ve dolayısıyla her şey harikaydı. Herkes birbirini anlıyor, doğru davranıyor ve saygı duyuyordu taa ki bu olaya kadar. 

Uzun uzun anlatmaya gerek yok ama kaba taslak, en azından ne olduğunu anlamanız için, anlatmam gerekirse; arkadaşım benim artık görüşmek istemediğim biri hakkında benimle aynı hislerde olduğunu, o kişinin kendisini de çok üzdüğünü ve bir daha onunla görüşmek istemediğini söylediği günün hemen ertesinde onunla görüştü ve görüşmekle kalmayıp canımlı cicimli postlar yayınladı! Eh bana da şok olup, çevremi daha steril hale getirmem gerektiği dersi kaldı.

Benzeri bir durumu bu sefer farklı bir ortamda başkaları yaşamış ve bana anlatmışlardı ve öğrendiğim kadarıyla bu demekti ki "Sinem, burada bir mesaj var ve sen onu almalısın!" Evet almalıydım ve sanıyorum doğru bir şekilde aldım. Sürekli bu durumdan ve o kişiden şikayet etmeyi bırakıp, uzun zamandır yapmayı bıraktığım Reiki meditasyonlarıma geri döndüm. 

Yaşadıklarıyla alt üst olan dengem yerini buldu ve bana güzel cevaplarla dönmeye başladı. Mesela bir ara yanı yakıla aradığım ve ülkemizde artık basılmayan bir yazarın kitapları önüme düşüverdi. Artık benimler :) Sabahında görüp şunun tadına bakmalıyım dediğim bir yemeği o gün bir arkadaşımın davetiyle yeme fırsatı bulabildim. Hiç görünce işte bu diyeceğim bir etek bulamadım derken ertesi gün tam da önüme çıktı. Bu minik ama güzel örnekleri sonsuza dek çoğaltabilirim ve zaten kim bilir benim farkına varamadığım daha ne mucizeler yaşıyorum.

Demem o ki; kalpten istediğiniz, dilediğiniz her ne ise olmayacağına dair içinizde hiçbir şüphe beslemiyorsanız o şey birden oluveriyor. İşte bu yüzden bir anda aklınızdan geçirdiğiniz bir arkadaşınız sizi arıyor ya da sokakta karşınıza çıkıveriyor, işte bu yüzden sabah hayalini kurduğunuz minik bir şey akşamında önünüze konuveriyor. Küçük mucizelerin olacağına tüm kalbimizle inanırken büyükleri için hep bir şüphe barındırıyoruz içimizde. O şüpheleri atalım gitsinler. Gitsinler ki küçükten büyüğe bütün mucizelerimizle buluşabilelim.

Kendinize, kalbinize ve ruhunuza inanın. İç sesiniz size her zaman doğruyu söyler, ona kulak verin. Evrendeki hayran olunası işleyiş hepimizin hayrına ilerliyor ve bizlerde bütünün hayrına olacak şekilde hareket etmeliyiz. Onun ritmine uyup, onun dilinden konuşmaya başladığımızda her şey rayına oturacak endişe etmeyin.

En sonsuz sevgilerimle...
Konu hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum :)   

10 yorum:

  1. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:)https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz. Umarım hayatınızı güzelleştirir :) Geliyorum ben de hemen.

      Sil
  2. Benim kendi deneyimimle şunun olduğunu söyleyebilirim:" Bir konu hakkında bir isteği belki 1000 kez söylemek gerekiyor. ondan sonra o konu hakkındaki değişimi fark ediyorsunuz."

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1000 kez söylemek de işe yarıyordur elbet fakat bir kere kalpten istediğinizde her şey öyle hızlı gelişiyor ki istemiş olmanıza rağmen siz bile inanamıyorsunuz :)

      Sil
  3. paylaşımınız şuan inanımaz iyi geldi emeginize saglık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar sevindim bilemezsiniz :) Dilerim ihtiyacınız olan her şeye böyle kolayca erişebilirsiniz.

      Sil
  4. Hemen su an reikiye baslayasim geldi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlamalısın bence :) Çok severek ilerleyeceğine eminim.

      Sil
  5. Kötü bir olay üzerine gelen güzellikler armağan gibi olmuş ... 😊 Çok akıcı bir yazıydı . İnançla istersek , herşeyin olması mümkün . Önemli olan dediğiniz gibi büyük küçük istediğimiz şeylerin bir gün olabileceğine inanmak ...
    Sevgiler . 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu umut dolu yorum için :) Kocaman sevgilerimle

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.