Haziran Ayına Hakim Enerjileri Rune Taşlarına Sordum


Yeni gelen aya hazır olmak, sürprizleri kolay karşılamak ve akan enerjiye uyum sağlamak hepimizin hayatını kolaylaştıran faktörler. Bu nedenle haziran ayı için de taşları çektim ve sizler için yorumlamaya başlıyorum.

İlk gelen taşımız Jera; Rune sembolleri içinde 12. sırada yer alan Jera yılın 12 ayını temsil eder. Bu nedenle bu ay yaşananların yankıları tüm yıla yayılacak diye düşünebiliriz. 
Hasatı tanımlar yani geçmişte iyilik mi yaptınız? Bir şeyler için para ya da zaman mı harcadınız? Tüm bu çabalarınızın karşılığını, ödülünü alma zamanı geldi. Bir nevi karma sembolüdür. Bu da demektir ki birilerini üzdüyseniz bunun da karşılığını alacaksınızdır. 
Haziran ayı içerisinde;
 Görülecek bir davanız var ise ve bu konuda endişeli iseniz sonuç büyük ihtimalle olumlu sonuçlanacaktır.
Can sıkıcı bazı durumlarla ilgilenmek zorunda kalırsanız pes etmediğiniz taktirde durumun lehinize döneceğini kendinize hatırlatın.
Birileri hakkında bir şeyler anlatmanız gerekirse tüm ayrıntılarını bilmeden kimse hakkında konuşmamaya özen gösterin.
Sembol içerisinde doğurganlık anlamını da taşıdığından hamilelik, yeni projelerin ortaya çıkma haberleri ile sıkça karşılaşabiliriz.
Diğer yandan ise üreme ve sindirim sistemimize dikkat etmemiz gereken bir sürece giriyoruz.

İkinci taşımız Eihwaz; ay içerisinde yaşayacağınız bazı olaylar sizi bir gücün koruduğunu hissetmenizi sağlayabilir. 
İş ya da özel hayatınızda yaşayacağınız gecikmelerin canınızı sıkmasına izin vermeyin çünkü gecikmeler de tüm bunların olumlu sonuçlanabilmesi için yaşanıyor olacak.
Bir süredir bir kenara koyduğunuz, dönüp bakmayı pek de istemediğiniz bazı konular var ise bu ay ona bakmanız ve çözmeniz gereken zaman. Bunu hayatınızda yaptığınız bir temizlik olarak görün ve hafiflemeye izinli olduğunuzu hatırlayın.
Sabrın sonu selamet sözünün sembolleşmiş hali olan Eihwaz, Haziran ayında sabrettiğimizde ödüllendirileceğimizi de hatırlatıyor.
Sağlık açısından ise sırt bölgemize dikkat etmemizi, bu bölgede bazı ağrıların yaşanabileceği konusunda hepimizi uyarıyor.
Geçmişi bugüne taşımanın gereksizliğini de anlatan sembol onları düşünerek bugüne korkularınızı taşımayın diyor.

Üçüncü taşımız ise boş rune taşı :)
Haziran ayı içerisinde sonucu belirsiz bazı olaylarla karşılaşabilir ya da olaylar yaşayabiliriz. 
Sürpriz haberler alabiliriz.
Bilinmeyen, birden ortaya çıkabilecek durumlar bekleyebiliriz. Belki aldığınız bir kararla hayatınız ani bir yön değiştirecek olabilir.
Ya da hepsi bir kenara bu boş rune taşını bu ay olmasını çok istediğiniz bir dilek için değerlendirebilirsiniz ;)

Mucizelerimize kavuştuğumuz bir ay olsun.
Sevgimle ❤️



 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.