Temmuz Ayında Bizi Neler Bekliyor?

 


Temmuz ayını anlatan enerjileri temsil eden taşları çekmek niyetiyle keseden gelen taşlar;
Fehu, Tiwaz ve Laguz
oldu.

Fehu; Temmuz ayında kendimizi ustalık isteyen işler içinde bulabileceğimizi söylüyor. Bu işler elbette
ki yeteneklerimiz doğrultusunda gelecekler. Bilmediğimiz yerden gelen sorular yok ;) Anlık maddi kazançlarla bazı sürprizler de yaşayabiliriz. Evde, işte ve aile ortamlarımızda konfor ihtiyacı hissedeceğimiz zamanlara giriyoruz. Fakat bu ihtiyaçları, aldıkça daha da çok istiyorum, bu yetmez daha fazla olayına çevirirsek sonuçları bizi pek de mutlu etmeyecek gibi görünüyor. Bir yeniay etkisiyle başlayan temmuz ayında yeni başlangıçları Fehu da destekliyor. Bu konuda en büyük desteklediği alan maddi kazanç alanı. Bunu sadece para olarak değil emlak alım/satımı olarak da düşünebiliriz. Fehu'nun desteklediği diğer alan da doğurganlık. Bu bir bebek habercisi olabileceği gibi yeni işler, projeler, ortaya çıkabilecek eserler, tasarımlar olarak da düşünülebilir. 
Diğer anlamlarıyla Fehu'yu incelediğimizde bu ay karşılaştığımız olaylara normaldekinden biraz daha fazla duygusal yaklaşabileceğimizi söylüyor.
Enerjimiz yüksek, umut doluyoruz bunların karşılığında ise açgözlülüğe düşmemeliyiz ve kendimizi korkuya teslim etmemeliyiz.
Sağlık açısından ise boyun, boğaz ve kulaklarınızda herhangi bir sorun yaşıyorsanız bu ay tüm bunların iyileşeceğine emin olabilirsiniz.


Tiwaz; bu ay kendimizi kurban gibi hissedebileceğimizi söylüyor ya da belki kurban durumuna düşeceğimizi. Bunu yaşadığımızı hissedersek lütfen "Ben özgür bir bireyim." cümlesini kendi kendimize tekrar edelim. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Tiwaz maalesef ters geldi. Bu da bir takım olumsuzluklara işaret ediyor ancak bunlar sayesinde öğreniyoruz. Bunu hep hatırlayalım.  Temmuz ayında yaşayacaklarımız bizlere dünyanın adaletsiz bir yer olduğunu söyleyebilir ancak kendimizi bu duyguya teslim etmeyelim.  Bu ay eril tarafımız bir nebze daha öne çıkabilir. Savaşçıların Rün'ü ola Tiwaz içimizdeki savaşçıyı ortaya çıkaracak. Amaca giderken savaşalım ama kendimizi kaybetmemeye özen gösterelim. Bazı konularda fedakarlık yapmamız beklenecek bu da bizi isteksizliğe sürükleyebilir. Olaylara objektif bakmaya çalışıp olması gerekeni yerine getirmek en iyi seçenek olabilir.
Çekingen, utangaç hissedebileceğimiz ortamlarda bulunmamız da gerekebilir. Bunların da bizi mutsuz etmesine izin vermemeliyiz. Bu durumda da kendimize sormamız gereken soru "Burası, yaşadıklarım, hislerim bana ne öğretiyor?" olabilir. 
Sağlık açısından baktığımızda bu ay bağışıklık sistemimize ve kan değerlerimize dikkat etmeliyiz. Ufak tefek yaralanmalar için de hazırlıklı olmakta fayda var.


Laguz; suyun tüm formlarını temsil eden semboldür. Yaşam için en gerekli maddelerden biri olan su aynı zamanda bir bilgi deposudur. Etrafındaki her şeyi hisseder, etkilenir ve kaydeder. Dolayısıyla temmuz ayında duygularımız oldukça ön plana çıkacak gibi duruyorlar. Akıntıya karşı yüzmemenin çok önemli olduğu bir aya giriyoruz. Olmayanı oldurmaya çalışmayalım. Bırakalım, nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun. Kendimizi zaman zaman çaresiz hissedebilir, hiçbir şeyi beceremediğimizi düşünebilir, umutsuz hissedebiliriz. Kendimize her zaman suyun şifalı gücünü hatırlatalım. Yaşanan her neyse geçecek ve biz yolumuza devam edeceğiz.
Sağlık açısından değerlendirdiğimizde vücutlarımızın ödem tutabileceğini söyleyebiliriz. Bunu kolay detoks yöntemleriyle çözmek bizim elimizde. 

Bu üç taşı bir arada yorumladığımda çok da kolay enerjilerle karşı karşıya olmadığımızı söylemeliyim. Yine hatırlatmam gerekirse bu etkileri minimumda tutmak elimizde.
Duygularımıza kapılıp gidebileceğimiz durumlar yaşanacak gibi görünüyor.
Yeni projeler, işler, belki hamilelikler var ancak ilerlemesinde bu ay bazı sorunlarla karşılaşılabilir.
Olması çok zor görünen şeyleri en azından bu ay zorlamamak kendimiz için doğru karar olabilir.
Bizi kurban konumuna düşürebilecek her şeyden uzak durmakta da fayda var.
Yukarıda yazdığım ya da sizi kötü hissettiren anlarda aklınıza gelen olumlamalar kendinizi durumdan soyutlamanızı ve kötü etkilerini en aza indirmenizi sağlayacaktır.

Moralimizi yüksek tutalım ve ne diyelim?
Hayat bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir 💜

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.