Kimlik Hırsızı - Identity Thief

Kimlik Hırsızı, adını tam olarak hak eden bir film. Melissa McCarthy'nin taa Gilmore Girls'ten hayranıyım. Sempatikliğiyle hep 1 numaradır benim için. Sonra Bridesmaids'te beni gülmekten kırıp geçirmişti. Belki onu geçen sene ki Oscar Ödül Töreni'nde ki muhteşem sunumlarından da hatırlayabilirsiniz. Bu filmde de oyunculuğunu konuşturmuş bence. 

Bir gün size telefon açılıyor ve hiç bulunmadığınız bir yerde bir randevunuz olduğu hatırlatılıyor. Bir yanlışlık olup üzerinde durmuyorsunuz ama birkaç gün sonra gelen polis dedektifleri hakkınızda tutuklama kararı olduğu bilgisiyle karşınıza çıkınca bir yerlerde bir terslik olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz.
Amerika'daki sistemi çok iyi bilmesem de kimliğin gerçek sahibinin ismini geri alması gerçekten bu kadar zor mudur anlayamadım. Karşınızdaki hırsız da işinin ehli tabii. 
Eğer sizin de bulunduğunuz bölge bu hafta sonu yağışlıysa, zamanınızı sinemada bu filmle geçirmenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.
 Aa bu arada, bu sevimli hırsızın çok kısa bir süre görebileceğiniz evini elinizden geldiğince dikkatli izleyin. Benim çok hoşuma giden parçalar oldu ;)


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.