Hiç Yüz Analizi Yaptırdınız mı?

Kitap Ağacı Ankara ailesinin mayıs ayı konuğu Yüzün Şifreleri'yle Halim Altınışık'tı. Buluşma öncesinde kendi aramızda bir fotoğraf yarışması başlatmıştık ve ben bu yarışmanın kazananı oldum :)

Yarışmayı işte bu resimle kazandım ve yazarımızdan detaylı bir yüz analizi kazandım. Bunun haricinde de bir sürü hediyem oldu. Hediyeler ve buluşmayla ilgili resimler instagram'da. Beni instagram'da takip etmek isterseniz @snmdmrdvn de hepinizi bekliyorum :)
Halim Bey tarafından birinci seçilen resmim karşılığında bana yaptığı yüz analizi videoları aşağıda. Bakalım ben nasıl biriymişim ;)



İşte böylece gerçek beni tanımış oldunuz :))) Şaka bir yana neredeyse söylediği her şeyin doğru olduğunu büyük bir şaşkınlıkla dinledim. Heyecandan söylediği birçok şeyi unuttum ya da hiç duymamışım. Arkadaşlar iyi ki videoyu çekmişler ki tekrar tekrar dinleyebiliyorum. Kitap Ağacı, her geçen gün büyüyerek ilerliyor. Neredeyse Türkiye'nin her ilinde buluşmalar gerçekleşiyor. Kitap severler tanışıp, kaynaşıyor, yeni arkadaşlıklar ediniyor. Bunların yanı sıra gördüğünüz gibi yazarlarımız da toplantılarımıza katılmaya başladılar. Halim Bey ayrıca yüz analizi de yapıyormuş onu belirtmek isterim. Kare yüzlü Sinem'den sevgiler ...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.