Bu Dünyanın Dışında - The Space Between Us

Genelin dışına çıkayım ve bu kez farklı bir film yorumlayayım dedim. Bu Dünyanın Dışında - The Space Between Us Dünya ve Mars arasında yaşanmaya başlayan bir aşk hikayesi gibi görülse de aslında içerisinde çok farklı duyguları ve olayları da barındırıyor. 

Mars'ta kurulacak olan koloni için yola çıkan astronot grubundan Sarah Elliot'ın, Mars'ta göreve başladıktan bir süre sonra hamile olduğu farkedilir. Hamileliği belli bir grup dışındaki herkesten saklanır ve maalesef doğum esnasında da hayatını kaybeder. Sarah'nın oğlu Gardner Mars'taki ekip tarafından büyük bir gizlilik içerisinde büyütülür ve dünyadakiler için aslında hiç doğmamış olarak kabul edilmektedir. 

Olaylara Gardner açısından baktığımızda ise durumlar oldukça karışıktır. Kendisini dünyadan herkesin gitmek isteyeceği bu ortamda kapana kısılmış hisseden Gardner aynı zamanda babasının kim olduğunu öğrenmek de istemektedir. Aynı zamanda internetten Tulsa adında bir genç kızla da tanışmıştır. Günün birinde hem Tulsa ile tanışabilmek hem de babasını görmek için Dünya'ya gelir.

Fakat Mars'ta doğup büyümüş ve bütün vücudu o ortama uyum sağlamış biri olarak Dünya'da ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlar. Bir yandan Tulsa ile babasını bulmaya çalışırken diğer yandan onu bir an önce Mars'a geri göndermek isteyen Nasa'nın da elinden kaçmaya çalışmaktadır.

Bu bitmek tükenmek bilmez kovalamaca içerisinde sorularına hiç ummadığı cevaplar alacak ve herkesin hayatı beklenmedik şekilde değişecektir.

Sizlerin de film hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyorum :) Umarım en az benim kadar keyif alarak izlemişsinizdir ya da izleyeceksinizdir. Sevgiyle...

10 yorum:

  1. Güzel bir bilimkurgu filmine benziyor . :)
    Film tanıtımınız , film hakkında merak duygusu uyandırıyor :)
    Bak şimdi merak ettim :)
    Sevgiler ... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Keyifle izleyin. Sevgiler :)

      Sil
  2. Keyifle izlenen bir filmdir gercekten ama bana gore cok daha guzel,uzay temali bilim kurgu fimleri mevcut.Filmi tanitiminiz cok detayli ve guzel olmus🤗Sevgiler..💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana göre de daha güzelleri mevcut, aynı fikirdeyiz. Yorumunuz için teşekkür ederim :) Sevgiler...

      Sil
  3. Çok ilginç bir konu işlenmiş ama gene de yıldızlar arası en iyisi bu kategoride

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim :) Yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiyle...

      Sil
  4. Sevdigim bir tarz canim izleyeyim nette bulursamv😊

    YanıtlaSil
  5. İlk izlediğimde sıkışıp kalmış bu yaşam tarzı üzmüştü beni açıkçası. Demek ki kimseyi ortamından ayırmamak gerekiyormuş, sonradan o sağlık sorunlarına daha da üzülmüştüm. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o bölümler oldukça sıkıntı vericiydi ama bu da iyi işlendiğini gösterir zaten. Yorumun için teşekkür ederim. Sevgiler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.